Nicuşor Dan este atacat chiar şi de cei care l-au susţinut. Rareş Bogdan: „Slabă prestaţie. E un primar slab”

La aproape un an şi jumătate de când a devenit primar al Bucureştiului, Nicuşor Dan este atacat din toate părţile pentru prestaţia sa în funcţie, ultimul care l-a criticat dur fiind Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL.

20 ian. 2022, 09:52
Nicuşor Dan este atacat chiar şi de cei care l-au susţinut. Rareş Bogdan: „Slabă prestaţie. E un primar slab”

Rareş Bogdan a declarat, miercuri seară, că este dezamăgit de activitatea lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, explicând că PNL l-a susţinut în campanie pe actualul edil în primul rând ca să scape de Gabriela Firea şi a evitat să spună dacă la următoarele alegeri liberalii vor mai fi de partea sa.

„E slabă prestația. A fost un excelent activist civic, e un primar slab. A fost o decizie din partea PNL de a scăpa de Gabriela Firea și PNL a decis să nu prezinte un candidat. Cred că a fost o decizie corectă, dar din păcate candidatul care a câștigat nu se dovedește a fi un excepțional manager. O fi un om de bună credință dar uneori buna credință nu merge mână în mână cu profesionalismul și cu priceperea”, spune prim-vicepreședintel PNL, la Digi 24.

Rareș Bogdan a declarat că îi înțelege pe bucreștenii care nu mai au răbdare cu edilul, după doi ani de mandat, dar „poate își revine”.

Rareş Bogdan: „Nu mi se pare că a confirmat așteptările uriașe ale bucureștenilor”

„Îi înțeleg pe oameni că nu mai au răbdare. Poate își revine. E devereme să spunem dacă îl susținem și în 2024. Poate va avea o iluminare și în următorii doi ani va deveni un excepțional manager și va rezolva problemele Capitalei. Deocamndată, după primii doi ani, nu mi se pare că a confirmat așteptările uriașe ale bucureștenilor. Asta nu înseamnă că nu avem răbdare cu domnia sa”, a precizat acesta.

Întrebat despre bucureștenii care au zi de zi probleme cu apa caldă, traficul sau poluarea din Capitală, Rareș Bogdan a spus că „îl pot demite”.

„Nu îndemn (n.red. la un referendum pentru demiterea primarului general), asta mai lipsește. Îndemn să îi scrie lui Nicușor să îl roage să fie la fel de bun primar cum a fost ONG-ist. Dacă ar fi fost măcar jumătate ca pricepere, era grozav. Îi invit pe bucureșteni să îi scrie ce și-ar dori și cu ce sunt nefericiți. Poate va deveni un Superman și va face lucruri fantastice, altfel va ajunge la modelul Lis, sau Halaicu, depinde de el”, a mai spus liderul PNL.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu reacţionează după ce Rareş Bogdan ameninţă cu ruperea coaliţiei. „Cer mâine de urgență o ședință”