Nicuşor Dan face schimbări la conducerea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic. Pe cine a înlocuit

Nicuşor Dan a anunţat miercuri că a schimbat conducerea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic. Primarul general a decis să fie înlocuiţi directorul adjunct şi directorul executiv adjunct.

02 dec. 2020, 12:56
Nicuşor Dan face schimbări la conducerea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic. Pe cine a înlocuit
Nicuşor Dan, demiteri în compania de consolidare a clădirilor cu risc

Nicuşor Dan a schimbat conducerea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

Director adjunct a fost numit Edmond Niculuşcă, fondatorul Asociaţiei ARCEN.

„Azi am decis schimbări în conducerea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, subordonată Primăriei Capitalei. Pleacă din funcţii Marius Coajă, director adjunct şi Alina Tarcevschi, director executiv adjunct. De asemenea, în funcţia de director adjunct al acestei Administraţii îl voi numi pe Edmond Niculuşcă”, a anunţat, miercuri, Nicuşor Dan, printr-un mesaj publicat pe Facebook.

De ce a fost numit Edmond Niculuşcă la Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic

Primarul general a explicat de ce l-a ales pe Edmond Niculuşcă director adjunct al Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

„El e fondatorul Asociaţiei ARCEN şi un om care s-a luptat mult în ultimii ani pentru salvarea patrimoniului istoric al Capitalei. E cel care a strâns fonduri pentru renovarea Şcolii Centrale şi a organizat trasee culturale pentru cei care voiau să descopere vechiul Bucureşti”, a precizat edilul Capitalei.

Nicuşor Dan, explicaţii despre probleme cu căldura din Bucureşti

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, la începutul şedinţei de Consiliu General de miercuri, că bucureştenii nu vor avea în această iarnă probleme cu căldura şi apa caldă, precum cele întâmpinate în ultimele trei zile.

Nicuşor Dan, edilul Capitalei, a spus că în ultimele trei zile au existat probleme mai mari decât de obicei deoarece temperatura a scăzut, iar sistemul nu suportă o creştere rapidă a presiuni deoarece conductele ar crăpa.

„Am avut o situație mai grea în ultimele zile, din cauza diferenței mari de temperatură, iar sistemul de transport este vechi și nu poate suporta schimbări mari de presiune de presiune. O să avem avarii, dar nu ca în ultimele 3 zile”, a declarat Nicușor Dan, în şedinţa CGMB.

Citeşte şi: Nicuşor Dan dă explicaţii despre problemele cu căldura din Bucureşti. „Nu o să fie aşa toată iarna. O să avem avarii, dar nu ca în ultimele trei zile”