Nicuşor Dan dă explicaţii despre problemele cu căldura din Bucureşti. „Nu o să fie aşa toată iarna. O să avem avarii, dar nu ca în ultimele trei zile”

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, la începutul şedinţei de Consiliu General de miercuri, că bucureştenii nu vor avea probleme cu căldura şi apa caldă, precum cele întâmpinate în ultimele trei zile, în această iarnă.

RomaniaTV.net
02 dec. 2020, 12:33
Nicuşor Dan dă explicaţii despre problemele cu căldura din Bucureşti. „Nu o să fie aşa toată iarna. O să avem avarii, dar nu ca în ultimele trei zile”
Nicuşor Dan dă explicaţii despre problemele cu căldura din Bucureşti

Nicuşor Dan, edilul Capitalei, a spus că în ultimele trei zile au existat probleme mai mari decât de obicei deoarece temperatura a scăzut, iar sistemul nu suportă o creştere rapidă a presiuni deoarece conductele ar crăpa.

„Am avut o situație mai grea în ultimele zile, din cauza diferenței mari de temperatură, iar sistemul de transport este vechi și nu poate suporta schimbări mari de presiune de presiune. O să avem avarii, dar nu ca în ultimele 3 zile”, a declarat Nicușor Dan, în şedinţa CGMB.

De asemenea, edilul Capitalei a amintit că a fost semnat un contract de finanţare de 300 de milioane de euro  pentru modernizarea primei bucăţi a reţelei principale.

„Avem promisiunea de a semna încă un contract de încă 200 de milioane de euro pe PNNR”, a mai spus Nicuşor Dan.

„Există un call center care funcţionează la etajul 2 în Primărie, astfel încât cetăţenii să ştie despre problemele care apar în reţea”, a adăugat edilul Capitalei.

Citeşte şi: Ce a făcut Nicuşor Dan într-o lună de mandat la Primăria Capitalei: Contract pentru reabilitarea rețelei de termoficare și 33 de fotografii și filmulețe cu Ludovic Orban


loading...