Nicuşor Dan, întâlnire doar cu primarii de la sectoarele 1,2 şi 6: Am reconfirmat faptul că suntem parteneri

Se pare că Nicuşor Dan a avut o întâlnire doar cu edilii primăriilor din Capitală. Se pare că acesta a avut o întrevedere doar cu primarii din sectoarele 1, 2 şi 6.

22 ian. 2021, 23:05
Nicuşor Dan, întâlnire doar cu primarii de la sectoarele 1,2 şi 6: Am reconfirmat faptul că suntem parteneri

Nicuşor Dan, întâlnire doar cu primarii de la sectoarele 1,2 şi 6. Astfel, Clotilde Armand, Radu Mihaiu şi Ciprian Ciucu au avut azi o întrevedere cu Primarul Capitalei pentru a discuta mai multe probleme de pe agenda administraţiei locale.

Nicuşor Dan, întâlnire doar cu primarii de la sectoarele 1,2 şi 6. Edilul a ales să se vadă cu cei care l-au susţinut la alegerile locale

Nicuşor Dan promite, la final de mesaj, că va avea o întrevedere şi cu primarii celorlalte sectoare (2, 3 şi 5), care coincidenţă sau nu fac parte din partidele care nu l-au susţinut pe acesta la alegerile locale

„M-am întâlnit azi, la sediul Primăriei Capitalei, cu primarii sectoarelor 1, 2 și 6 – Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Ciprian Ciucu – pentru a discuta mai multe probleme de pe agenda administrației locale. A fost o discuție amicală, în care am reconfirmat faptul că suntem parteneri pentru dezvoltarea orașului.

Planul de investiții pentru 2021 în București a fost cel mai important lucru discutat, fiindcă am vrut să aflu nevoile și așteptările primarilor de sector în contextul dezbaterilor din această perioadă cu privire la bugetul Primăriei Generale.

Am vorbit de asemenea despre problema deșeurilor, despre infrastructura rutieră și parcări, dar și despre modul general de colaborare dintre Primăria Capitalei și primăriile de sector. Am convenit asupra unui format de lucru care să ne permită o consultare constantă privind problemele pe care trebuie să le rezolvăm împreună.

Voi avea în curând o întâlnire și cu primarii celorlalte sectoare, pentru a discuta și cu ei despre problemele orașului și soluțiile cu care putem veni împreună.”, a declarat Nicuşor Dan, Primarul Capitalei, pe contul personal de Facebook.

Citeşte şi: Bucureștenii l-au făcut praf pe Nicușor Dan, pe pagina lui de Facebook, după ce a declarat că 19 grade e o temperatură normala în case: „De pe vremea lui alt Nicu nu am mai făcut atâta frig și dușuri reci.”