Nicuşor Dan îşi va depune astăzi candidatura la Primăria Municipiului Bucureşti

Candidatul dreptei la Primăria Muncipiului Bucureşti Nicuşor Dan îşi depune candidatura duminică după-amiază. Acesta va fi însoțit de premierul Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal și de Dan Barna, președintele Uniunii Salvați România.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 05:20
Nicuşor Dan îşi va depune astăzi candidatura la Primăria Municipiului Bucureşti

Nicuşor Dan este aşteptat la Biroul Electoral Muncipal la ora 17:45, la ora 18:00 fiind programate şi declaraţii.

Citește și: Sondaj INSCOP pentru Bucureşti. Nicuşor Dan, avans de aproape 10 la sută faţă de Gabriela Firea. Ce procent ar obţine Traian Băsescu

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS, ar obţine un scor de 46,3 la sută la alegerile pentru Primăria Capitalei, spre deosebire de Gabriela Firea, candidatul PSD, arată un sondaj realizat de de INSCOP, la comanda PNL. Studiul mai arată că dacă Traian Băsescu nu ar candida, susţinătorii săi l-ar alege pe Nicuşor Dan într-o proporţie covârşitoare, scrie Adevărul.

Prin comparaţie cu sondajul precedent realizat de INSCOP la sfârşitul lunii iunie, ponderea persoanelor mulţumite sau foarte mulţumite de activitatea Gabrielei Firea ca primar a scăzut de la 45,1% la 40,8%, conform Adevărul.