Nicuşor Dan l-a demis pe managerul Spitalului Colţea. Cine va prelua interimatul

Mircea Lupuşoru, managerul Spitalului Colţea din Capitală, a fost demis de Nicuşor Dan. Primarul Capitalei a anunţat că interimatul va fi preluat de medicul epidemiolog Paul Daniel Iordache.

21 iul. 2021, 12:57
Nicuşor Dan l-a demis pe managerul Spitalului Colţea. Cine va prelua interimatul

Nicuşor Dan l-a demis pe managerul Spitalului Colţea. Primarul Capitalei a anunţat că a decis să scoată postul la concurs pentru că este nevoie de o conducere nouă.

Nicuşor Dan l-a demis pe managerul Spitalului Colţea

Citeşte şi Avocatul Piperea, despre dosarul la DNA al primarului Capitalei: „Dacă Nicuşor Dan nu demisionează, bucureştenii sunt îndreptăţiţi să-l demită prin referendum”

”Am hotărât să nu mai prelungesc mandatul directorului Spitalului Clinic Colțea, Mircea Lupușoru. E nevoie de o nouă conducere a acestui spital și va urma un concurs pentru asta.

Până la organizarea concursului, interimatul va fi preluat de către Paul Daniel Iordache, medic epidemiolog, doctor al Universității Reykjavik din Islanda și asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, un bun profesionist din domeniul sănătății.

Hotărârea mea fusese luată cu ceva vreme în urmă, iar schimbarea conducerii e primul pas din reforma necesară în acest spital și în alte spitale din subordinea Primăriei Capitalei. Le mulțumesc medicilor care au semnalat inclusiv astăzi problemele de management din spital” a anunțat Nicușor Dan pe pagina de Facebook.

Mircea Lupușoru este din 2018 manager al Spitalului Colțea.

Citeşte şi Gabriela Firea îl critică pe Nicușor Dan pentru majorările tarifelor pentru transportul public: „Bucureștenii așteaptă să se trezească din hibernare și să își respecte obligațiile poziției pe care o ocupă”