Nicușor Dan, numit de TSD ”Grinch-ul Capitalei”: Primarul care ne-a furat Crăciunul. Unde ați mai văzut taxă de intrare într-un târg de Crăciun?

Tineretul Social Democrat București îl desființează pe Nicușor Dan, după ce acesta a pus o taxă de intrare la târgul de Crăciun.

30 nov. 2021, 15:56
Nicușor Dan, numit de TSD ”Grinch-ul Capitalei”: Primarul care ne-a furat Crăciunul. Unde ați mai văzut taxă de intrare într-un târg de Crăciun?

Nicușor Dan, numit de TSD ”Grinch-ul Capitalei”. TSD îl numește pe primarul Capitalei Nicușor Grinch.

Nicușor Dan, numit de TSD ”Grinch-ul Capitalei”: Primarul care ne-a furat Crăciunul. Unde ați mai văzut taxă de intrare într-un târg de Crăciun?

”#TheCityOfGrinch#NicușorGrinchTaxa pe bucurie, o lipsă de empatie‼️ Nicușor Dan, primarul care ne-a furat Crăciunul‼️ Unde ați mai văzut taxă la intrarea într-un târg de Crăciun❓

Taxarea accesului, impusă de Nicușor Grinch la mini-târgul de Crăciun reprezintă o bătaie de joc la adresa oamenilor! #RUȘINE #NicușorDan #Grinch”, se arată în postarea Tineretului Social Demmocrat.

De altfel, Nicușor Dan nu poate merge la Târgul de Crăciun Bucureşti ce se va desfăşura în perioada 26 noiembrie – 26 decembrie, pe esplanada cu statui din Piaţa Universităţii, deși este organizat chiar de el.

Motivul: intrarea se face în baza certificatului de vaccinare, iar primarul nu vrea să se vaccineze. În plus, pentru prima dată, accesul la Târg este și contracost, scrie stiripesurse.ro.

Târgul de Crăciun Bucureşti se va desfăşura în perioada 26 noiembrie – 26 decembrie, pe esplanada cu statui din Piaţa Universităţii, iar accesul se va face pe bază de bilet, informează vineri Primăria Capitalei.

Totodată, fostul primar al Capitalei Gabriela Firea i-a solicitat acum două zile edilului Nicuşor Dan să anuleze taxa de intrare de 7 lei pentru accesul în Târgul de Crăciun, de la Piaţa Universităţii, care se aplică inclusiv copiilor peste 12 ani.

Primăria Capitalei a anunţat noi reguli mde la Târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii, reglementate printr-o hotărâre emisă de către Guvern. Prin urmare, de sâmbătă, capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market din Piata Universităţii este limitată la 1.000 de persoane simultan, iar programul se va încheia la ora 21.00, în fiecare seară.

În cadrul evenimentului organizat prin CREART – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, vizitatorii vor putea achiziţiona produse artizanale, globuri pictate manual, clopoţei, coroniţe, decoraţiuni şi ornamente. Nu vor lipsi nici aromele specifice sezonului: cozonacii, prăjiturile, plăcintele, acadelele, turta dulce, ciocolata de casă, băuturile sau gustările calde.

„Evenimentul îi va purta pe cei mici printr-un tărâm de poveste, unde vor putea face plimbări în carusel şi se vor întâlni cu Moş Crăciun şi elfii săi, care vor sosi negreşit în târg, pe 17 decembrie, să le asculte dorinţele”, se arată în comunicatul primăriei.

Pentru „o gestionare adecvată a numărului de vizitatori”, accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului.

Citește și: Nicuşor Dan anunţă că PUZ Sector 3 a fost anulat de instanţă. „Urbanismul din București a neglijat interesul public și legea”