Nicuşor Dan, reacţie la 24 de ore după tragedia de la Lacul Morii. „Îmi pare rău că Ana Oros a murit”

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a reacţionat abia duminică seară după tragedia de ieri, când o femeie a murit după ce a fost muşcată de câini în zona Lacul Morii.

22 ian. 2023, 21:03
Nicuşor Dan, reacţie la 24 de ore după tragedia de la Lacul Morii. „Îmi pare rău că Ana Oros a murit”
Nicuşor Dan, reacţie la 24 de ore după tragedia de la Lacul Morii. "Îmi pare rău că Ana Oros a murit"

Nicuşor Dan, reacţie la 24 de ore după tragedia de la Lacul Morii. Primarul a anunţat că a cerut Corpului de Control să prezinte un raport cu deficiențele fiecărei instituții, iar cine a greșit va plăti.

Citeşte şi: Cine era femeia ucisă de câini lângă Lacul Morii. Avea un copil şi făcea voluntariat. Reacţia Primăriei Sectorului 6

„Îmi pare rău că Ana Oros a murit ieri într-un mod atât de tragic. Condoleanțe familiei și prietenilor săi.

Am discutat ieri și azi cu persoanele implicate. Este o responsabilitate comună a mai multor instituții, unele în subordinea PMB. Refuz să intru însă în jocul incriminării și acuzațiilor politice.

Am cerut Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficiențele fiecărei instituții, iar cine a greșit va plăti. Mai important, cu ce trebuie sa facă fiecare instituție pentru ca astfel de drame să nu se mai repete”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Citeşte şi: ŞOCANT O femeie a fost ucisă de câini în timp ce alerga pe malul Lacului Morii. Mai fusese atacată o dată în aceeaşi zonă

Ana Oroș (43 de ani) a murit sâmbătă, 21 ianuarie, după ce a fost atacată de o haită de câini lângă Lacul Morii, din Sectorul 6, în timp ce făcea jogging. Femeia păţise acelaşi lucru şi în aprilie 2022, când a ajuns la spital în stare gravă. Era din Baia Mare, dar locuia în București. A absolvit Universitatea de Nord din Baia Mare și a obținut doctoratul la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti – UTCB, iar în prezent urma studii postdoctorale la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, potrivit prezentării sale publice de pe un cont de socializare. Ana Oros a lăsat ăn urmă un fiu.