Nicuşor Dan ripostează după ce Gabriela Firea l-a acuzat că nu poate obţine bani prin programul „Anghel Saligny”. „Habar n-avea acum două luni că sunt posibile astfel de finanțări”

Primarul general Nicuşor Dan a reacţionat după ce Gabriela Firea l-a acuzat că nu poate obţine pentru Primăria Capitalei bani din Programul "Anghel Saligny". Edilul Capitalei susţine că a primit confirmarea oficială că municipalitatea poate obţine astfel de fonduri, iar "CGMB a votat pe 8 noiembrie o listă de 37 de proiecte propuse spre finanțare prin acest program"

29 dec. 2021, 13:00
Nicuşor Dan ripostează după ce Gabriela Firea l-a acuzat că nu poate obţine bani prin programul „Anghel Saligny”. „Habar n-avea acum două luni că sunt posibile astfel de finanțări”

Nicuşor Dan a anunţat că Primăria Capitalei va putea finanţa proiecte din banii puşi la dispoziţie prin programul „Anghel Saligny”.

„Am primit confirmarea oficială de la Ministerul Dezvoltării că atât Primăria Capitalei, cât și primăriile de sector sunt eligibile pentru Programul „Anghel Saligny”.
Reamintesc că CGMB a votat pe 8 noiembrie o listă de 37 de proiecte propuse spre finanțare prin acest program, proiecte dintre care sper să fie acceptate cât mai multe”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea îl pulverizează pe Nicuşor Dan. „Vrea traseu pentru biciclişti prin curtea Casei Poporului, dar a pierdut 10 milioane de euro pentru pistele prin oraş”

Nicuşor Dan o persiflează pe Gabriela Firea. „Dacă era încă primar general, probabil n-ar fi mișcat un deget”

„Puterea de dreapta a distrus nu doar Capitala, ci întreaga ţară! Cel mai mare număr de decedati covid, explozie de facturi, somaj, firme falimentate. Toată politica lor e bazată pe fake. Pe înșelăciune. Pe mințirea în fată a românilor.
Ei dezvoltă, reformează, construiesc, înnoiesc etc..dar totul e “din gură”, declarativ, sau sub formă de machete, desene, grafice, filmulețe si postări. (…)

În goana după imagine, acțiuni înșelătoare pe care să le prezinte public drept mari realizări personale, Dl Nicușor şi echipa sa de “profesionişti” nu au avut curiozitatea să citească ce proiecte sunt eligibile pentru finanțare în fostul program PNDL, actualmente Anghel Saligny, coordonat de Ministerul Dezvoltării.

Acolo scrie negru pe alb că fondurile se aprobă pentru lucrări de apă, canalizare, drumuri, poduri, podeţe etc în continuare sau care au studii de fezabilitate. Se încadrează în posibila finanţare proiectele de mai mici dimensiuni, gestionate de cele 6 sectoare ale Capitalei.
Nu si Municipiul Bucuresti, pentru infrastructura mare.
Deci nu se încadrează Primaria Capitalei. Este neeligibilă. Nicusor nu a citit dar se va plânge că nu e ajutat. O face deja cu mult talent. Impostorii îsi interpretează bine rolul.
Dar poate primarul – fake nu întelege ce înseamnă eligibil si/sau neelligibil?!”, a precizat fostul primar general Gabriela Firea, pe Facebook.

Citeşte şi: Alexandru Rafila, anunţ de ultimă oră despre ÎNCHIDEREA ŞCOLILOR. Cum arată noua structură a anului şcolar, după vacanţa de iarnă