Nicuşor Dan şi-a lansat campania pentru candidatura la Primăria Capitalei: „Vom reda Bucureştiul bucureştenilor”

Nicuşor Dan şi-a lansat astăzi campaniei de strângere de semnături pentru candidatura dreptei la Primăria Capitalei. Într-o conferinţă transmisă live pe pagina sa de Facebook, acesta le-a promis bucureştenilor că va lupta pentru binele lor şi pentru a face din capitală un oraş "de care să fim mândri". 

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 15:59
Nicuşor Dan şi-a lansat campania pentru candidatura la Primăria Capitalei: „Vom reda Bucureştiul bucureştenilor”

„Vreau să mulţumesc miilor de oameni care au strâns semnături pentru noi, care au donat bani pentru noi, persoanelor publice care şi-au pus reputaţia în joc pentru noi., pentri că, de fapt, nu este lupta noastră, este lupta unei întregi clase de oameni, de bucureşteni, pentru care contează bunul simt, profesionalismul, care vor să se simtă pur si simplu bine în oraşul în care trăiesc şi plătesc impozite. Noul Bucureşti înseamnă un oraş în care te mişti mai bine, în care te simţi mai bine. Noul Bucureşti înseamnă să redăm în sfârşit Bucureştiul bucureştinilor şi să facem din oraşul ăsta un oraş de care să fim mândri”, a declarat Nicuşor Dan.

Citeşte şi: Gabriela Firea îl acuză pe Nicuşor Dan că a făcut un troc pentru Primăria Capitalei. „Aceste alianţe politice sunt ruşinoase”

Primarul general Gabriela Firea l-a acuzat pe Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, că a făcut un „troc”, iar bucureştenii vor ajunge să plătească pentru a fi consultaţi în spitalele municipalităţii. Cât despre o posibilă candidatură a lui Traian Băsescu, edilul Capitalei a afirmat, în direct la România TV, că „este deschisă această cursă”.

„Toată lumea se înscrie în această cursă. La o săptămână mai apare cineva. Dacă domnul Băsescu consideră că are şanse, de ce nu? Este deschisă această cursă”, a precizat Gabriela Firea, la România TV.