Nicuşor Dan stă într-un apartament construit pentru muncitorii de la fabrica de chibrituri. Cât plăteşte chirie

Nicuşor Dan, noul primar general al Bucureştiului, locuieşte împreună cu soţia sa într-un apartament dintr-o casă veche din sectorul 5, pentru care plăteşte chirie peste 500 de euro pe lună. Fetiţa lui a fost nemulţumită în momentul în care a aflat că tatăl ei a devenit primar general şi şi-a întrebat îngrijorată mama dacă va mai veni acasă, relatează Ştirileprotv.ro.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 16:23
Nicuşor Dan stă într-un apartament construit pentru muncitorii de la fabrica de chibrituri. Cât plăteşte chirie

Nicuşor Dan a câştigat alegerile cu aproape 43 la asută şi vrea să să rezolve cele mai grave probleme pe care le-a reclamat de-a lungul timpului.

De profesie matematician, Nicuşor Dan împlineşte 50 de ani în decembrie. S-a născut în Făgăraş şi s-a mutat în Bucureşti la 20 de ani. Acum, locuieşte în sectorul 5 din Bucureşti, într-un apartament dintr-o casă veche, pentru care plăteşte 550 de euro chirie.

„Suedezii de atunci au făcut acest cartier pentru muncitorii de la fabrica de chibrituri.
Reporter: Asta fiind o casă pentru nişte muncitori?
Exact.
Reporter: Din ce an? În jur de 1910.
Noi ne-am mutat aici acum trei ani”, a spus Nicuşor Dan, conform Ştirileprotv.ro.

Soţia lui este Mirabela, iar fetiţa lor se numeşte Aheea, un nume inventat de ei, care seamănă cu denumirea grecilor din vechime. În momentul în care a aflat că tatăl său va conduce Primăria, fetiţa lui a fost nemulţumită.

„Când s-a trezit a spus, Ahe, ştii că tati e primar? Şi ea m-a întrebat atunci. Acum am un tată primar? M-a întrebat dacă o să mai vină acasă”, a povestit Mirabela Grădinaru, soţia lui Nicuşor Dan, conform sursei citate.

„Asta a fost de fapt îngrijorarea”, a completat Nicuşor Dan.

Cum a cucerit-o Nicuşor Dan pe soţia sa

Mirabela şi Nicusor Dan s-au cunoscut în 2005 şi împreună cu alţi voluntari au fondat Asociaţia pentru Salvarea Bucureştiului. Mirabela ţinea contabilitatea, Nicusor reprezenta Asociaţia în instanțe. A devenit soţia lui după ce l-a văzut dansând.

„Dansează foarte bine”, a spus Mirabela.

Cine este, de fapt, Mirabela Grădinaru, soţia lui Nicusor Dan. Cum s-au cunoscut, ce meserie are şi cu ce se ocupă FOTO