Nicuşor Dan va deveni candidatul PNL pentru Primăria Capitalei. A ajuns un acord cu partidul – surse G4Media

Nicuşor Dan a ajuns la un acord cu PNL pentru a fi susţinut de liberali în cursa pentru Primăria Capitalei, au precizat surse politice pentru G4Media. Anunţul oficial urmează să fie făcut de liderul PNL, Ludovic Orban, în cadrul unei conferinţe de presă la ora 12.

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 07:43
Nicuşor Dan va deveni candidatul PNL pentru Primăria Capitalei. A ajuns un acord cu partidul – surse G4Media

Înţelegerea dintre Nicuşor Dan şi PNL vine în contextul în care negocierile dintre USR şi PLUS privind stabilirea unui candidat comun au eşuat după mai multe luni de discuţii. USR şi PLUS nu au reuşit să ajungă la un consens privind modalitatea să fie stabilit candidatul comun dintre Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu. 

Citeşte şi: Rareş Bogdan poate fi adversarul Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. PNL negociază cu Nicuşor Dan, dar mai are un candidat SURPRIZĂ

Candidatul PLUS la Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu, a propus varianta alegerilor primare, în vreme ce Nicuşor Dan a insittat pentru sondaje.

Potrivit G4Media, președintele PLUS, Dacian Cioloș, le-a dat marți un ultimatul candidaților USR și PLUS la Primăria București să găsească o soluție pentru a decide candidatul alianței până la finalul săptămânii.

Citeşte şi: Scandal între Rareş Bogdan şi Dan Barna. Europarlamentarul PNL: „Era arogant. Îi spun: Fii, măi, om. Vorbeşte cu liftiera”