Nigel Kennedy va concerta la Bucureşti pe 2 aprilie

Violonistul Nigel Kennedy va concerta din nou la Bucureşti, la Sala Palatului.

RomaniaTV.net
01 feb. 2012, 20:07
Nigel Kennedy va concerta la Bucureşti pe 2 aprilie

Celebrul violonist Nigel Kennedy a inclus şi Bucureştiul în miniturneul său din România. După ce îşi programase deja concerte în această primăvară la Cluj-Napoca şi Timişoara, Kennedy va ajunge şi în Capitală, pe 2 aprilie. Concertul de la Bucureşti se va desfăşura la Sala Palatului.

Artistul britanic va susţine un concert de jazz, alături de grupul său de jazz-fusion – Nigel Kennedy Quintet din componenţa căruia fac parte: Piotr Wylezol, Adam Kowalewski, Krzysztof Dziedzic şi Tomasz Grzegorski. În concertele susţinute în acompaniamentul Nigel Kennedy Quintet, artistul oferă audienţei o aventură îndrăzneaţă în diverse stiluri muzicale, de la clasic, la jazz, la fusion, la rock.

Reprezentaţia de la Bucureşti va cuprinde un program variat – piese originale de jazz îmbinate armonios cu prelucrări muzicale după Jimi Hendrix, precum „Purple Haze” şi „3rd Stone From The Sun”, compoziţii din repertoriul trupei The Doors, pentru care Nigel Kennedy a cunoscut celebritatea.

Concertul este organizat de Asociaţia Culturală Maria Domina şi agenţia Vreau Bilet.

Biletele pentru acest eveniment au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate prin intermediul agenţiei Vreau Bilet de la Unirea Shopping Center, Sala Palatului, Librăria „Mihai Eminescu”, în reţeaua Eventim şi online prin www.vreaubilet.ro. Preţul unui bilet variază între 80 şi 250 de lei în funcţie de categoria de loc.