Nikita, ameninţată de fostul iubit. „Mi-a spus că mă va omorî!”

Nikita, unul dintre cele mai expresive personaje mondene de pe scena showbiz-ului românesc, a dezvăluit că fostul ei iubit o amenință. Totul ar fi pornit de la plata pensiei alimentare pentru fetița pe care cei doi o au împreună.

15 iun. 2021, 15:52
Nikita, ameninţată de fostul iubit. „Mi-a spus că mă va omorî!”

Nikita, ameninţată de fostul iubit. Nikita a părăsit România de aproximativ 12 ani și s-a mutat în Spania. În ultima vreme, însă, s-a confruntat cu niște probleme care o fac să ia în calcul revenirea în ţară.

Nikita, ameninţată de fostul iubit

Fostul iubit al Nikitei și-ar fi ceat mai multe conturi false pe rețelele de socializare și o amenință pe mama fetiței sale, după ce a fost obligat de instanță să plătească pensie alimentară pentru copil. „Când a aflat că are de dat bani pentru copil, mi-a trimis mai multe mesaje de amenințare. A afirmat că mă va omorî, ca să nu plătească nimic. Mesajele au fost trimise de pe mai multe conturi, însă rezultă clar că el este, fiindcă se referă la pensia alimentară. Voi veni în România, ca să depun plângere penală împotriva lui”, a declarat Nikita pentru SpyNews.

O mai ţineţi minte pe Nikita? Fratele ei a fost arestat: „Mă doare sufletul că nu sunt acolo, să îl ajut”

În 2019, Nikita a povestit că i s-a făcut rău, iar timp de trei ore a fost inconștientă. La fața locului s-au deplasat de urgență ambulanța și poliția, iar Mihaela Ispas a ajuns la spital. „Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore”, a scris atunci Nikita.