O mai ţineţi minte pe Nikita? Fratele ei a fost arestat: „Mă doare sufletul că nu sunt acolo, să îl ajut”

O mai ţineţi minte pe Nikita? Una din marile descoperiri ale lui Dan Diaconescu a devenit cunoscută prin scandalurile pe care le provoca. S-a restras de câţiva ani din lumina reflectoarelor, acum locuieşte în Spania şi are două fetiţe. Blondina s-a întristat, după ce a aflat că fratele ei vitreg a fost arestat.

29 apr. 2021, 09:32
O mai ţineţi minte pe Nikita? Fratele ei a fost arestat: „Mă doare sufletul că nu sunt acolo, să îl ajut”
O mai ţineţi minte pe Nikita?

O mai ţineţi minte pe Nikita? Situaţia grea prin care trece acum familia blondinei a pornit de la nepoţelul ei, care și-ar fi făcut nevoile în grădina unui bloc.

Indignați, locatarii au chemat poliția, care a susţinut că legea e lege, indiferent de cine greșește. Pe de altă parte, părinții copilului susțineau că nu au avut unde să îl ducă pe cel mic, în condițiile în care în tot Bucureștiul sunt doar câteva toalele publice.

Situația a degenerat, iar tatăl copilului a fost încătuşat. „L-au arestat pentru 30 de zile. Nu îmi vine să cred! Este scandalos ce se petrece în România! Mă doare sufletul, că nu sunt acolo, să îl ajut”, a declarat Nikita.

Citeşte şi: Nikita, viaţă grea în Spania. Ce a ajuns să facă pentru a supravieţui

O mai ţineţi minte pe Nikita?

Nikita s-a luptat mult timp prin tribunalele din Spania cu tatăl uneia dintre fiicele sale pentru custodia celei mici. Într-un sfârşit, a avut câştig de cauză, iar acum este foarte fericită şi împlinită alături de fetiţe.

Sunt cea mai fericită mamă din lume. Este meritul meu. Să am custodia copiilor mei pentru totdeauna este o minune. Sunt fericită că toată viața fetele mele vor fi lângă mine și eu voi încerca să nu le lipsească nimic. Suntem fericite aici în Spania, nu ne lipsește nimic, ne distrăm, muncim, călătorim.

Nu ne interesează nimic din trecut, ci doar viitorul pentru că este cel mai important pentru noi. Vreau ca fetițele mele să crească mari, frumoase și sănătoase. Mi-am dat și viața pentru copilelele mele, pentru ca ele să fie fericite și împlinite și să nu cunoască niciodată durerea.

Vreau să știe că mama le va iubi necondiționat. Chiar dacă tații lor nu au stat lângă ele, Daniel le iubește mult, mai mult chiar decât tații lor, iar ele îl iubesc pe el”, a spus Nikita, pentru Spynews.