Nikita cere 100.000 de euro pentru a-și retrage plângerea penală, după ce a fost bătută de mai mulți bărbați în Centrul Vechi: „Au zis că n-au. Nu mă interesează, mie să-mi dea atât”

După ce a fost agresată în urmă cu o lună, în Centrul Vechi din Capitală, Nikita a fost căutată cu bani pentru a-și retrage plângerea, dar suma propusă nu a fost pe placul ei.

14 feb. 2024, 09:46
Nikita cere 100.000 de euro pentru a-și retrage plângerea penală, după ce a fost bătută de mai mulți bărbați în Centrul Vechi: „Au zis că n-au. Nu mă interesează, mie să-mi dea atât”
Nikita cere 100.000 de euro pentru a-și retrage plângerea penală

În urmă cu aproximativ o lună, controversata Nikita a fost victima unei agresiuni în centrul Bucureștiului. În timp ce ea și un prieten se plimbau în Centrul Vechi, cei doi au au fost bătuți cu bestialitate. Ei i s-a furat telefonul, amicului ei i-au fost furați banii, iar el a ajuns și la spital într-o stare destul de gravă.

Nikita a avut și ea nevoie de îngrijiri medicale, pentru că starea ei de sănătate s-a agravat în următoarele zile de după altecație. Aceasta a zăcut la pat, nu a putut sp se mai ridice și s-a recuperat cu greu.

Citește și: Nikita, bătută cu pumnii și picioarele în Centrul Vechi din București: „M-a pus jos. M-au lăsat fără telefon, iar pe prietenul meu fără bani”

Ea a depus o plângere penală împotriva celor care au atacat-o, dar a mers și la INML în vederea emiterii unui certificat medico-legal. Cu toate astea, atacatorii vor ca plângerea să fie retrasă, iar Nikita a precizat că familia unuia dintre agresori a contactat-o pentru a-i cumpăra tăcerea.

„Aștept de la poliție răspuns, eu chiar astăzi după amiază o să merg să văd ce se mai întâmplă. Aștept să iasă și certificatul medico-legal. Uite, am fost două zile în Centrul Vechi, nu-ți vine să crezi ce frumos a fost. Nu mai exista nicio problemă, nicio bătaie”, a declarat Nikita pentru SpyNews.

Ea susține că i s-a propus o sumă de bani pentru a-și retrage plângerea, dar ea a venit cu o altă ofertă – să primească 100.000 de euro. Doar pentru această sumă, spune ea, își va retrage plângerea depusă pe numele atacatorilor.

„M-a căutat cineva din familia lor ca să-mi retrag plângerea. Da, să-mi dea 100.000 de euro și retrag. Au zis că n-au. Nu mă interesează, mie să-mi dea atât, dacă nu, ceau!”, a mai spus aceasta.

Citește și: Cum se simte Nikita, după ce a fost bătută cu bestialitate de un grup de bărbați. Vedeta nu se poate ridica din pat: „A venit salvarea acasă”

După agresiune, zilele Nikitei nu au fost deloc ușoare. Spune că s-a simțit foarte rău și a fost nevoită să meargă la spital. Alături de ea au fost prietneii care s-au interesat de starea ei de sănătate. Până și actorul Michele Morrone ar fi sunat-o zi de zi ca să o întrebe cum se mai simte.

”M-am simțit foarte rău, Ferească Dumnezeu să trecă cineva prin ce am trecut eu. Primele zile nu m-a durut, dar după am zăcut la pat de nu puteam să mă mai trezesc. M-au susținut prietenii mei de suflet, Michele Morrone m-a sunat în fiecare dimineață și seară să mă întrebe cum sunt”, a declarat Nikita.