Nikita, implicată într-un scandal imens în Centrul Vechi din Capitală. A fost nevoie de intervenţia Poliţiei

Mihaela Ispas, alias Nikita, a fost victima unei agresiuni chiar în Centrul Vechi din Bucureşti. Un fan înfocat a reacționat violent după ce vedeta a refuzat să facă un video cu el, iar situația a degenerat și a fost nevoie de intervenția oamenilor legii.

12 sept. 2023, 18:16
Nikita, implicată într-un scandal imens în Centrul Vechi din Capitală. A fost nevoie de intervenţia Poliţiei
Nikita, implicată într-un scandal imens în Centrul Vechi din Capitală. A fost nevoie de intervenţia Poliţiei

Nikita, implicată într-un scandal imens în Centrul Vechi din Capitală. Acum câteva zile, vedeta a fost abordată de către un fan înfocat care dorea să facă un video, dar l-a refuzat. Bărbatul a scuipat-o apoi, iar ea a ripostat. „Unul nu mă lăsa în pace, mă agresa, mă obliga să merg cu el să fac video pentru TikTok. L-au luat bodyguarzii mei în primire căci începuse să mă înjure, deși l-am evitat. Eu nu l-am scuipat, el m-a scuipat, eu l-am înjurat că nu mă lăsa în pace”, a declarat Nikita pentru SpyNews.

Citeşte şi: Nikita la un pas să își ia viața! Abuzul fizic și psihic la care a fost supusă în familia ei: Odată am băut clor de rufe, recunosc!”

Scandalul a fost aplanat după intervenţia Poliţiei, iar Nikita a trecut rapid peste inccident şi a plecat în vacanță, în Sofia. „S-a întâmplat vineri, eu acum sunt în Bulgaria, la Sofia, cu Michele Morrone și cu tovarășii mei. Pe băiatul care m-a agresat l-au bătut bodyguazii mei și l-a luat poliția. Era beat, m-a și amenințat că am refuzat să fac Tik-Tok cu el”, a adăugat Nikita.

Citeşte şi: Nikita s-a întors cu forțe proaspete, după mai bine de un deceniu: „N-am bătut, m-am luptat cu viața”

Nikita de România a dezvăluit că nu este prima dată când este abordată de fani care își doresc să aibă o amintire a întâlnirii lor. „E prima oară când mă abordează cineva așa, toate femeile în cer poze peste tot, recunosc că refuz câteodată, m-am săturat de poze, video, dar el a fost foarte obraznic. Eu sunt foarte amabilă cu toți fanii. Dar pe astfel de persoane fără educație trebuie să le pui la punct, altfel și-o iau în cap. El și-a luat-o rău, dar a primit și amendă”, a mai spus Mihaela Ispas, alias Nikita