Nikita s-a întors cu forțe proaspete, după mai bine de un deceniu: „N-am bătut, m-am luptat cu viața”

Nikita a revenit în România, după 15 ani petrecuți în Spania, unde s-a retras după ce a marcat spațiul media cu recorduri de audiență.

13 apr. 2023, 10:47

Nikita a oferit primul și singurul interviu după întoarcerea din Spania, Malaga, acolo unde și-a întemeiat o familie. Mihaela Ispas, pe numele ei adevărat, a vorbit despre lucrurile prin care a trecut în utlimul deceniu și jumătate, dar și adevăratul motiv pentru care a venit în România, pentru cancan.ro.

Ea recunoaște că supă câștigurile la loto și logodna cu un polițist spaniol, viața ei s-a liniștit cum nici nu s-ar fi așteptat. Nikita a avut parte, totuși, și de momente cumplite, pentru că a făcut de două ori stop cardiac. Acum e bine și e gata să facă lumină în unele dintre cele mai controversate cazuri de la noi din țară. Vedeta vrea să lanseze o carte, dar și o proiecție, ambele inspirate din experiențele sale de viață.

Citește și: Nikita, atacată cu o sabie de tatăl fetiţei, în plină stradă. Care este starea de sănătate a vedetei

„Am plecat din România deoarece m-am săturat de mizeria asta care există în ziua de astăzi, din presă, din televiziune, «Nikita bătăușa, Nikita proxeneta». Eu, proxeneta, unde sunt eu proxenetă? Eu, de fapt și de drept, am venit acum în România, vă spun sincer, să dau în judecată toate publicațiile care au profitat de mine, de numele meu, Nikita și au scris că bat, că fac. N-am bătut, m-am luptat cu viața, oameni buni.

 Eu nu m-am bătut cu absolut nimeni, nu am avut de-a face cu poliția, nu am fost în viața mea legată, sau cum se spune că în Spania am bătut și m-au legat și am fost la pușcărie. Absolut niciodată n-am fost, credeți-mă. Da, am fost reținută, dar mi s-a dat drumul, însă asta nu înseamnă că eu am bătut judecătorii. Cum să bat judecătorii în Spania? Păi te duci direct la pușcărie. Legea Spaniei e mai aspră decât cea a României”, a declarat vedeta.

Citește și: O mai ţineţi minte pe Nikita? S-a schimbat complet după ce a plecat în Spania. Are un job la care nu ar fi visat niciodată: „Ce-mi pot dori mai mult!?”

Nikita are un iubit spaniol și două fetițe

După ce a suferit două infarcturi, vedeta se declară mai liniștită ca niciodată. Și-a cumpărat o casă în Malaga, are un iubit spaniol și două fetițe, una de 13 ani, iar cealaltă de 5 ani.

„Am învățat să fiu mai retrasă, să nu mai știe lumea viața mea sau ce fac, să nu mai știe lumea cu cine mă iubesc. Copiii mei sunt fericiți, eu sunt fericită. Cu cât oamenii știu mai puțin despre fericirea ta, cu atât tu ești mai fericită.

Fără casă n-ai cum să trăiești, în Malaga, atâția ani unde să trăiești? Cu chirie, nu există așa ceva, e foarte scumpă chiria, eu n-am trăit degeaba. Eu n-am bătut lumea, cum spun oamenii, eu mi-am văzut de treaba mea. M-am bătut cu viața, cu propriile dureri ale vieții.

Când privesc înapoi în viața mea, văd numai durere și chin. Dar când privesc în prezent văd numai putere și încredere în mine.

Am iubitul meu spaniol, despre care nu pot să dau foarte multe amănunte, nu îmi place să mă laud «vai, dragă, am iubit». E treaba mea, nu am numai unul, am mai mulți, recunosc. Iubiți platonici, nu te gândi, că nu sunt ca vedetele din ziua de astăzi, de la noi, care îi schimbă ca pe ciorapi. N-am timp de schimbat bărbați, nu am timp de stat pe YouTube, să dansez, mie îmi cer sfaturi în realitate. Am mii de tovarăși care, în realitate, îmi cer sfaturi”, mai spune Nikita.

Nikita, sfaturi în dragoste

Nikita e de  părere că pentru o relație frumoasă și de lungă durată e nevoie de respect, încredere, iubire și loialitate.

„O relație de lungă durată se ține prin loialitate, respect, încredere și iubire. Și eu am pretendenții mei, nu aș face absolut nimic și el ar fi cel care pierde, în niciun caz eu. Eu am pretendenții mei, unul mai frumos decât celălalt, faptele dovedesc totul”.