Nikolic, dat afară de la Steaua, fiindcă a ajuns băut la antrenament

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat joi că antrenorul Ilie Stan l-a anunţat că renunţă la serviciile atacantului Stefan Nikolici, după ce jucătorul muntenegrean ar fi venit băut la şedinţa de pregătire programată în această dimineaţă.

RomaniaTV.net
08 mart. 2012, 16:43
Nikolic, dat afară de la Steaua, fiindcă a ajuns băut la antrenament

Nikolici nu mai are ce căuta nici în curtea Stelei la antrenament şi nu mai poate îmbrăca tricoul Stelei. E decizia pe care a luat-o antrenorul. Am ridicat antenele şi am aflat că ar fi închiriat un club cu încă unul şi a stat cu toate curvele. Cică de mult face aşa, el cu un prieten şi zece gagici. La revedere, nu mai e nimic de discutat. O să vorbesc cu Marian Iancu să îl ia înapoi„, a spus Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali a afirmat că renunţarea la serviciile lui Nikolici reprezintă o pierdere pentru Steaua. „Eu zic că totuşi e o pierdere. Dar acum că a dat nişte goluri, nu putem trece peste”, a adăugat Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că Nikolici va fi amendat cu 25 la sută din salariu şi va fi păstrat de Steaua până în vară, când îi expiră împrumutul de la gruparea timişoreană. „Nu avem ce să-i facem din punct de vedere regulamentar, doar să-l amendăm cu 25 la sută din salariu. Nu am ce să-i fac altceva, doar să-l plătesc până la vară„, a completat Becali.