Nilă, omul extremelor. A înşelat-o, dar acum vrea s-o ceară de nevastă pe Daniela Crudu

Daniela Crudu şi Mihai Costea nu mai formează un cuplu de când fosta asistentă tv a aflat că este înşelată de fotbalist. Deşi bruneta îl evită, Nilă plănuieşte însă să-i cumpere un inel şi să o ceară în căsătorie.

25 sept. 2014, 07:58
Nilă, omul extremelor. A înşelat-o, dar acum vrea s-o ceară de nevastă pe Daniela Crudu

Mihai Costea s-a convins că Daniela Crudu, cu care a fost împreună în ultimii trei ani, este cea mai bună femeie din viaţa lui. Potrivit libertatea.ro, stelistul este foarte supărat pe femeile care i-au desconspirat infidelitatea.

Citeşte şi Mihai Costea, DEZVĂLUIRI-BOMBĂ. Cum şi cu cine A ÎNŞELAT-O pe Daniela Crudu

Nu mai ştii în cine să ai încredere în ziua de azi… Ieşi cu una şi te trezeşti prin ziare, îşi face poză cu buletinul tău când dormi. Parcă suntem în filme, nu mai ai siguranţă„, li s-a confesat Nilă apropiaţilor, referindu-se, la Denisa Botcari, cu care a avut o aventură într-un hotel din Vâlcea, şi la Alina, blonda cu care s-a spus că o înşela pe Daniela Crudu de aproape un an.

Citeşte şi Daniela Crudu, DEMOLATĂ de tatăl lui Mihai Costea. MESAJ DUR

Conştienţi că Daniela rămâne încă femeia vieţii lui, apropiaţii i-ar fi sugerat să nu mai stea pe gânduri şi să o convingă să-i devină mireasă. „Am vorbit despre faptul că ar trebui să-i cumpere inelul, un buchet de flori, să meargă la ea şi să o ceară. Îi pare rău după ea. Ar vrea să se împace„, a dezvăluit unul dintre apropiaţii lui Nilă, de la Vâlcea.