Nina Hariton, câştigătoare Chefi la cuţite, are o familie superbă. Locuiește cu soțul și fiica în Franța: „Am renunțat la tot și m-am dus cu inima”

Nina Hariton este prima femeie din istoria Chefi la cuțite care a primit trei cuțite de aur din partea juraților. Potrivit zvonurilor, ea ar fi marea câștigătoare a emisiunii.

12 iun. 2023, 16:45

Nina Hariton i-a impresionat la preselecții oe jurații de la Chefi la cuțite, primind de la aceștia trei cuțite de aur. Ea a decis să facă parte din echipa lui Sorin Bontea, căruia i-a promis că va ajunge până în marea finală.

Aceasta a fost foarte fericită când a primit telefonul din partea producției, după ce a fost aleasă să fie concurentă în emisiune. Înainte de a primi această veste, Nina a aflat că tatăl ei e la chimioterapie. Este foarte pasionată de bucătărie și iubește să fie înconjurată de familie. Concurenta trăiește în Franța alături de soțul și fiica sa.

Citește și: Câştigător Chefi la cuţite sezonul 11. A apărut numele învingătorului! Surpriză de proporţii, cine pleacă acasă cu marele premiu

Nina a renunțat la viața din România și a plecat alături de soțul ei la Paris, unde și-au clădit o familie frumoasă.

„La propunerea lui, am hotărât să-l urmez și să merg în Franța după el. Am renunțat la tot și m-am dus cu inima..Am un copil. Are 7 ani deja. Colegii niciodată nu mă înțelegeau când copilul era bolnav și trebuia să merg la urgență sau istorii din asta”, a povestit Nina Hariton, la preselecțiile emisiunii.

Concurenta este foarte mândră de familia ei, având o relație minunată cu soțul ei.

„Mulți sunt împotriva acestei zile, acestei aniversări a Dragostei… poate chiar nu are importanță, însă ingnori azi, mâine uiți aniversarea nunții voastre, poimine ai uitat că se apropie ziua lui de naștere și uite așa relația se transformă în doi staini, doi parteneri de viață care defapt nu au nici-un sentiment unul față de altul. Dragostea trebuie hrănită, cu amintiri, cu emoții, cu mici atenții unul față de altul, dragostea cere sacrificii și multă multă comunicare”, a scris Nina, pe Facebook, de Ziua Îndrăgostiților.

Citește și: Un concurent de la Chefi la cuțite a stat în comă, după ce a fost implicat într-un accident grav de circulație

Nina și-a cunoscut soțul la o petrece în Republica Moldova și s-a îndrăgostit pe loc de el. Tocmai din iubire a plecat alături de el în Paris, în urmă cu opt ani.

„Am ajuns la Paris după iubire, după dragoste, după soțul meu actual. Ne-am cunoscut la o petrecere în Republica Moldova. El era în Franța, ne-am văzut trei luni și apoi m-am hotărât, la propunerea lui, să îl urmez și să merg în Franța. Am renunțat la tot și m-am dus cu inima. Când am plecat în Franța am renunțat la facultatea mea de teatru din Galați și l-am urmat pe el acolo”, a mai spus Nina Hariton.