Nina Hariton, câștigătoarea de la Chefi la cuțite, a spus adevărul despre Sorin Bontea: „Pe mine m-a ajutat o astfel de atitudine”

Nina Hariton, câștigătoarea Chefi la cuțite, a vorbit despre Sorin Bontea, în a cărui echipă a fost. Ce spune aceasta despre celebrul bucătar.

20 iul. 2023, 15:00
Nina Hariton, câștigătoarea de la Chefi la cuțite, a spus adevărul despre Sorin Bontea: „Pe mine m-a ajutat o astfel de atitudine”
Nina Hariton, dezvăluiri despre Sorin Bontea

Nina Hariton a reușit să câștige Chefi la cuțite făcând parte din echipa lui Sorin Bontea. Moldoveanca este stabilitp de mai mulți ani la Paris, acolo unde a învățat tainele gastronomiei. Aceasta a vorbit despre cum este juratul de la Antena 1 în realitate, caracterizându-l într-un mod inedit.

Atitudinea sinceră a lui Bontea a ajutat-o pe Nina Hariton pe parcursul concursului, lucru pentur care îi va mulțumi toată viața. Aceasta a dezvăluit ce va face cu premiul de 30.000 de euro.

Citește și: Sorin Bontea le răspunde clienților nemulțumiți, după ce a fost umilit de cei care i-au comandat coasta celebră: „Asta e problema în bucătăria românească, din păcate”

„Premiul câștigat la Chefi la cuțite îl investesc în scopul meu final. Prin arome îmbietoare și preparate pline de pasiune, îmi propun să deschid ușa bucătăriei. Vreau să bucur publicul cu rețete ce dansează pe gusturile lor. Am lansat, de altfel, prima mea carte de bucate.

ceastă carte este invitația mea de a împărtăși fericirea culinară și de a transforma fiecare masă într-o experiență memorabilă. Iar acum lucrăm, împreună cu o echipă, la canalul meu de YouTube. E un canal prin care voi oferi oportunitatea publicului meu de a învăța noi rețete. Voi oferi și tehnici de gătit și sfaturi practice într-un mod vizual și interactiv. Este, de fapt, continuarea cărții mele culinare”, a dezvăluit Nina Hariton, pentru Fanatik.

Citește și: Sorin Bontea, umilit de clienţii care i-au comandat noul meniu. „Ceva mai rău n-am mâncat în viața mea. Sper să daţi faliment”

Sorin Bontea i-a fost profesor și a reușit să îi ofere încrederea de care avea nevoie pentru a dovedi lumii ce poate. Chiar dacă de multe ori era dur în observații, i-a dat un imbold pentru a ajunge până în finală.

„Chef Bontea, pentru mine, era acel chef de la care puteam să învăț nu doar bucătărie, ci și multe lecții de viață, de ambiție. Dacă știi un pic istoria lui Sorin Bontea, cu siguranță n-ai cum să nu rămâi uimit de experiența sa internațională. Odată ce ajungi să faci parte din echipa sa, chef Bontea nu te lasă să pierzi.

Te corectează acolo unde ai greșit. Mereu o face cu un singur scop: să câștigi! Asta doar dacă tu știi să o iei ca atare și să te ambiționezi să mergi mai departe. El niciodată n-o să-ți ascundă adevărul doar ca să te facă să te simți bine. O să-ți spună lucrurile în față. Pe urmă, tu vei decide ce faci cu asta. Pe mine m-a ajutat o astfel de atitudine în parcursul Chefi la cuțite. Pe alocuri, te trezește la realitate și revii pe drumul tău”, a mai spus Nina Hariton, pentru sursa citată.