Ninge uşor la munte, iar temperaturile se menţin normale pentru această perioadă VEZI PROGNOZA METEO

Miercuri, în vestul, centrul şi nordul ţării va fi înnorat şi va ninge slab. Joi, norii vor trena peste nord-vestul României, dar umbrelele vor fi necesare doar din când în când. Meteorologii spun că ploile, lapoviţele şi ninsorile din această parte a ţării vor fi slabe şi nu vor insista. Ziua de vineri aduce nori din ce în ce mai denşi peste toate regiunile ţării.

RomaniaTV.net
10 ian. 2012, 16:39
Ninge uşor la munte, iar temperaturile se menţin normale pentru această perioadă VEZI PROGNOZA METEO

Miercuri, în vestul, centrul şi nordul ţării va fi înnorat şi va ninge slab, local la munte şi în Maramureş şi numai izolat în celelalte zone. În restul teritoriului, soarele devine o prezenţă plăcută. În zonele joase din sudul ţării, pe arii restrânse se formează puţină ceaţă. Trecător, vântul va fi mai îndrăzneţ în regiunile estice şi montane. Maximele termice prognozate vor fi cuprinse între 0 şi 6 grade.

În Capitală, miercuri, soarele va fi destul de generos, vântul adie uşor, iar maxima termică se va situa în jurul valorii de 5 grade, cu 2 grade peste normalul perioadei.

Joi, norii vor trena peste nord-vestul României, dar umbrelele vor fi necesare doar din când în când. Meteorologii spun că ploile, lapoviţele şi ninsorile din această parte a ţării vor fi slabe şi nu vor insista. Munţii însă îşi primesc mult aşteptate porţie de ninsoare, dar în restul teritoriului, norii vor fi puţini şi nu este rost de precipitaţii decât dimineaţă în Banat şi Transilvania. Atenţie însă, este posibil să se formeze polei, mai ales în zori, iar ceaţa va prefera la primele ore sudul şi sud-estul ţării. Vântul se simte în Dobrogea şi la munte, iar maximele se vor încadra între valori normale pentru această perioadă din an: între 0 şi 8 grade.

Joi în Bucureşti, ceaţa va insista dimineaţă, dar un vânt destul de sprinten o va disipa, făcând loc soarelui. Amiaza, în aceste condiţii se anunţă plăcută, cu aproximativ 6 grade.

Ziua de vineri aduce nori din ce în ce mai denşi peste toate regiunile ţării. Ninsorile preiau încet, dar sigur, puterea la munte, dar precipitaţii mixte sunt aşteaptate şi în jumătatea de nord a ţării, în timp ce în rest, se arată doar la nivel izolat. Poleiul şi ceaţa vor face şi ele parte din fenomenele zilei de vineri, în sudul şi sud-estul ţării, dar amiaza va aduce temperaturi uşor mai mari decât normal, cu valori de la 2 la 10 grade.

Vineri, în Bucureşti se mai încălzeşte puţin. Nu mult, doar cu un grad, aşa că maxima ca atinge 7 grade. Dar, dacă joi vom avea parte de soare, vineri se înnorează şi nu va fi exclus să simţim vântul o idee cam supărător.


loading...
Partenerii noștri