Noaptea vrăjitoarelor: Vanessa şi Melissa se întorc în arest. Vor rămâne după gratii 29 de zile

Vrăjitoarea Vanessa a dispărut după ce judecătorii au dat mandate de 29 de zile pentru ea şi pentru colega sa Melissa. Ele sunt acuzate de şantaj şi înşelăciune. Miercuri seara au fost arestate.

RomaniaTV.net
21 dec. 2011, 16:15
Noaptea vrăjitoarelor: Vanessa şi Melissa se întorc în arest. Vor rămâne după gratii 29 de zile

UPDATE: Vrăjitoarea Melissa a fost găsită de poliţişti şi dusă iniţial la IPJ Ilfov. Ea şi Vanessa erau date în urmărire generală după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare, dar nu au fost găsite la domiciliu. Cele două sunt acuzate de înşelăciune şi şantaj.

UPDATE: Vrăjitoarele Rada Mincă şi Roxana Lider, cunoscute drept Melissa şi Vanessa, au fost date în urmărire generală pentru că nu s-au prezentat în arest şi nici nu au fost găsite la domiciliu în urma deciziei instanţei de arestare preventivă a lor pentru înşelăciune şi şantaj.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada, a declarat, miercuri seară, pentru MEDIAFAX că instanţa a transmis mandatele de arestare preventivă emise pe numele celor patru persoane acuzate în dosarul de înşelăciune şi şantaj, respectiv Roxana Lider, Rada Mincă, Ion Constantin şi Sava Craiff Buzea.

Poliţiştii care urmează să pună în executare mandatele şi să îi ducă în arest pe cei patru au găsit la domiciliu doar o singură persoană, respectiv unul dintre cei doi bărbaţi. Astfel, Roxana Lider, Rada Mincă şi cealaltă persoană care nu a fost găsită la domiciliu au fost daţi în urmărire generală, a precizat Claudia Burada.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis să admită recursul pe care procurorii l-au făcut la decizia Tribunalului Ilfov de a le lăsa pe cele două vrăjitoare în libertate. Ele au fost reţinute pentru 24 de ore, iar procurorii au propus să fie arestate pentru 29 de zile fiind acuzate de şantaj şi înşelăciune.

Miercuri, magistraţii au decis ca cele două femei să fie arestate, însă nicio vrăjitoare nu s-a prezentat la Cercetări Penale. Melissa a fost găsită, însă Vanessa a dispărut ca prin miracol.

Vrăjitoarele au susţinut că acest proces trebuie să continue însă cu ele în stare de libertate. Acestea spun că nu au obligat pe nimeni să le plătească şi că, în aceste condiţii sunt nevinovate.

Avocatul vrăjitoarelor susţine că oricum cariera acestora a fost grav afectată. Potrivit apărătorului, după tot acest scandal, vrajitoarelor nu prea mai au vreo tragere de inimă să-şi continue activitatea.

Una dintre victime, Oana Zăvoranu, susţine că reţinerea celor două vrăjitoare este o măsură necesară.

S-a făcut dreptate de Crăciun, sunt bucuroasă, eu ştiu ce am îndurat„, a declarat Oana Zăvoranu.

Şi Corneliu Vadim Tudor crede că vrăjitoarele trebuie trase la răspundere. Asta şi datorită faptului că Melissa şi Vanessa au susţinut că şi europarlamentarul a apelat la serviciile lor.

Este penibil să se arunce nume de oameni curaţi în troaca porcilor! Întâi Ilie Năstase, apoi Vadim Tudor, mâine o să fie şi patriarhul Daniel. Ce zice aia pe sms-ul ăluia. Că a apelat şi Vadim Tudor să-l vindece de impotenţă. Haide, domne, că mă face să râd. Ce vor să-mi dau pantalonii jos şi să mă ocup de ele? Nu pot. Că sunt în arest„, a spus Corneliu Vadim Tudor.

Mandatele de arestare sunt valabile pentru 29 de zile. Alături de cele două vrăjitoare au mai primit mandate şi alţi doi complici ai acestora.