Nodurile Lunare se muta pe axa Taur-Scorpion pentru un an si jumatate. Fantomele trecutului ies la suprafata!

Marti, 18 ianuarie 2022, la o zi distanta de Luna plina a Lupului, se petrece o schimbare majora pe axa de eclipse.

17 ian. 2022, 09:58
Nodurile Lunare se muta pe axa Taur-Scorpion pentru un an si jumatate. Fantomele trecutului ies la suprafata!

Nodurile Lunare, sau Nodurile destinului, se muta pentru un an si jumatate, pe axa Taur-Scorpion. Nodurile Lunare s-au aflat pe axa Gemeni-Sagetator din 4 iunie 2020, si se vor muta din nou in 12 iulie 2023, pe axa Berbec-Balanta.

Cum a fost pe axa Gemeni-Sagetator? Ce urmeaza?
Nodul sud in Sagetator a presupus confruntarea cu demonii credintei oarbe. Opiniile tuturor au devenit termonucleare. Oamenii au inceput sa devina fanii teoriilor conspirationiste. Impactul distorsionat asupra mintii colective a fost dureros de clar.

HOROSCOP cu Mihai Voropchievici. Cea mai rea lună pentru nativii zodiacului! Aveți mare grijă
Ce demonologie psihologica va aparea acum, pe masura ce Nodul Sud se va pozitiona in Scorpion? Iata ca apar alte intrebari: de unde vin acele obiceiuri proaste din Nodul Sud si presupurile emotionale? De nastem cu ele? Provin din alte vieti? Exista reincarnarea? Nodul Sud este simbolul karmei nerezolvate. Nodul Nord devine apoi remedial – iar atingerea acestuia este foarte aproape de scopul final al vietii tale.

Bebelusii nascuti in urmatorul an si jumatate vor avea de eliberat multa karma din Scorpion – iar elixirul lor de vindecare vine din energia Taurului. Acesti bebelusi vor naviga pe valurile evolutiei, iar daca sunt lenesi nu vor putea face fata karmei nerezolvate. Ca de altfel noi toti. Pana in iunie 2023, va trebui sa inotam prin aceste valuri karmice. Umanitatea, la nivel colectiv, este pec ale sa se confrunte cu o eruptive de energie scorpionica dezordonata – iar speranta de a razbate prin aceasta furtuna este sa fim cu ochii pe porturile calme ale Taurului.

Pluto în opoziţie cu Luna anunță despărțiri: Aceste 3 semne ale zodiacului pot experimenta zilele următoare o prăbușire amoroasă
Care este natura acestei karme scorpionice nerezolvate?

Nodurile Lunare se muta pe axa Taur-Scorpion. Scorpionul este o zodie care agita aproape pe toata lumea. Moarte, durere, castastrofa neasteptata – acolo se afla simbolismul acestei zodii. Pe scurt, Scorpionul se refera la aproape toate lucrurile despre care ceilalti se tem sa vorbeasca. Imagineaza-ti un soldat zguduit de razboi care este intrebat nonsalant: „Si cum a fost la razboi? Poveseteste-ne si noua!” Cam asa este si cu Scorpionul. Ne face pe toti sa ne simtim fragili.

Exista cateva linii emotionale pe care majoritatea nu vrem sa le depasim. Dar fiecare dintre noi are datoria de a o face pentru a vindeca ce e de vindecat. De-acum si pana in iulie 2023, intreaba umanitate va trebui sa „mearga acolo”! Va trebui sa ne confruntam cu ranile colective. A sosit timpul. Ca principiu general, fiecare poate presupune ca in vietile anterioare a fost rusinat, tradat, inrobit, abuzat, ranit in razboi etc. Acestea sunt lucrurile pe care Scorpionul le aduce la lumina!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri