Noi detalii de ultimă oră despre procesul lui Vlad Pascu. Ce se va întâmpla cu beizadeaua care a ucis 2 tineri. Adrian Cuculis a făcut anunțul

Noi detalii de ultimă oră despre procesul lui Vlad Pascu. Beizadeaua drogată care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai ar putea face închisoare pe viață. Avocatul care reprezintă familia Robertei, una dintre cele două victime, a cerut schimbarea încadrării faptei tânărului de 19 ani.

08 sept. 2023, 15:21
Noi detalii de ultimă oră despre procesul lui Vlad Pascu. Ce se va întâmpla cu beizadeaua care a ucis 2 tineri. Adrian Cuculis a făcut anunțul
Noi detalii de ultimă oră despre procesul lui Vlad Pascu

Noi detalii de ultimă oră despre procesul lui Vlad Pascu. La aproape o lună de când tânărul s-a urcat drogat la volan și a provocat o adevărată tragedie, soarta beizadelei ar putea lua o întorsătură neașteptată.

Noi detalii de ultimă oră despre procesul lui Vlad Pascu

Adrian Cuculis, avocatul care dorește să facă dreptate pentru Roberta, tânăra de 20 de ani, a propus ca Vlad Pascu să primească pedeapsă pe viață. El consideră că situația de la 2 Mai nu poate fi catalogată drept ucidere din culpă, ci omor calificat și tentativă la omor calificat.

În cazul accidentului de la 2 Mai am cerut Parchetului să constate că infracțiunea săvârșită este una cu intenție directă și ca atare să îi schimbe încadrarea faptei lui Vlad Pascu din ucidere din culpă în omor calificat și tentativă la omor calificat. În mod normal ar trebui să fie admisă și trimis dosarul către Tribunalul Constanța”, spune Adrian Cuculis.

Citește și: Tânăra care apare cu Vlad, șoferul drogat care a provocat tragedia din 2 Mai, mesaje șocante cu mama sa: „Ai grijă, ești urmărită de Poliție!”

Vlad Pascu a devenit agresiv cu polițiștii și delirează

Vlad Pascu a fost plasat sub arest de către autorități. După ce a fost interogat de către procurorii de la DIICOT, s-a întors în închisoare, dar starea sa de sănătate lasă mult de dorit. Băiatul de bani gata a intrat într-un episod de sevraj, prezentând simptome neplăcute. Acum acesta se află sub atentă supraveghere medicală.

Vlad Pascu se află în prezent în custodia poliției, iar sursele indică faptul că starea sa de sănătate este precară. Cu o istorie de dependență de droguri începând chiar din jurul vârstei de 13 ani, tânărul de 19 ani se confruntă acum cu simptomele sevrajului, generând reacții uimitoare.

Acuză dureri abdominale și articulare, nu doarme absolut deloc și nici nu mănâncă, este extrem de agitat. Are momente în care plânge și momente în care devine agresiv verbal.

I s-a făcut o evaluare psihiatrică, iar un medic în supraveghează. Durerile fizice date de sevraj sunt reale, iar astfel de pacienți trebuie monitorizați atent. Are pulsul foarte mare și transpiră abundent. A stat de vorba cu avocata sa, dar nu este lucid și nici nu are un discurs lucid. Spune că vrea acasă, nu este conștient de gravitatea faptelor sale. Cere ciocolată tot timpul!”, au mărturisit sursele Cancan.ro.