Noi detalii despre amanta preotului din Scobâlţeni. A fost cerută de soţie de Crăciun: „Vrei să fii soția mea? Pentru tot restul vieții, cel puțin așa se spune”

Alexandra, amanta preotului de la Scobâlțeni, a distribuit în online o filmare cu momentul în care Gherghe Nicai a cerut-o de soţie. Evenimentul s-a petrecut chiar de Crăciun. Ulterior, chiar preotul cu care şi-a înşelat soţul i-a cununat.

02 aug. 2022, 11:31

Noi detalii despre amanta preotului din Scobâlţeni. Alexandra a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie de Gherghe Nicai. S-a întâmplat de Crăciun, în urmă cu patru ani. Ulterior, cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar preotul Bogdan Orzetic, amantul Alexandrei, a oficiat slujba religioasă, scrie bzi.ro.

Citeşte şi: Amanta preotului din Scobâlţeni povesteşte cum a fost torturată de soţ, poliţia abia a scăpat-o din maşina acestuia. Tânăra a obţinut ordin de protecţie împotriva bărbatului

„Vrei să fii soția mea? Pentru tot restul vieții, cel puțin așa se spune”, a întrebat-o Gheorghe Nicai, înainte de a-i pune inelul pe degete.

După căsătoria cu fermierul Gheorghe Nicai, Alexandra s-a apropiat de preotul din sat. „Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie… Atunci m-a întrebat cum sunt cu soțul meu, dacă avem relații, ce facem, cum facem… Nu știu de ce, dar i-am spus… Îmi plăcea să vorbesc cu el, să-i povestesc, vedeam că-i place.

Vorbeam la telefon cu el și, la fel, îi povesteam ce făceam cu soțul seara… După ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată… A fost ca o joacă”, a povestit Alexandra.

Citeşte şi: Alexandra, amanta preotului din Scobâlțeni, dezvăluiri incendiare despre aventura lor: „La el în apartament, când nu era preoteasa acasă, făceam ce făceam. Fantezia lui era…”

Povestea poate nu ar fi ieșit la iveală niciodată, dacă Alexandra nu i-ar fi povestit cumnatei sale întâlnirile cu preotul Bogdan Orzetic. Cumnata i-a povestit soţului Alexandrei, iar acesta i-a prins în fapt. A bătut-o pe femeie, iar aceasta s-a dus direct la Poliție, unde a depus plângere și a cerut să fie emis un ordin de protecție împotriva soțului.

Ulterior, bărbatul încornorat s-a dus și peste preot și i-a cerut bani ca să nu facă publică aventura lui cu Alexandra. I-a cerut 20.000 de euro ca să nu vorbească despre această relație secretă a lor. În cele din urmă, cei doi s-au înțeles asupra sumei de 10.000 de euro ca să fie totul uitat. Doar că soţia preotului a aflat de şantaj şi a alertat Poliţia. Când s-au întâlnit cei doi, oamenii legii au organizat flagrantul delict, iar fermierul a fost arestat.