Noi detalii despre autopsia lui Costin Mărculescu. Ce au găsit legiştii

Legiştii au stabilit că acesta a avut o suferinţă cardiacă, dar încă nu pot spune cu certitudine că a fost vorba despre un infarct.

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 18:46
Noi detalii despre autopsia lui Costin Mărculescu. Ce au găsit legiştii

Raportul de autopsie nu este unul complet în acest moment, a spus Adina Anghelescu, joi, la Antena 3. Se vor aștepta rezultatele a două examinări – examenul histopatologic și examenul toxicologic.

Examenul histopatologic este de natură să stabilească ce fel de tulburare cardiacă a existat, dacă a fost un infarct sau alte tipuri de suferințe cardiace.

Citeşte şi: BOMBĂ despre Costin Mărculescu. Decizia ŞOCANTĂ luată de ARTIST înainte de MOARTE

S-au luat probe pentru excluderea unei morți violente, iar examenul toxicologic va arăta adevărul.

După ce legiștii vor avea rezultatele acestor două examene vor putea stabili cu exactitate cauza morții actorului.

Echipele de poliţişti şi de pompieri l-au găsit pe Costin Mărculescu fără suflare, în baie, şi fără urme de violenţă pe corp. 

De cercetări se ocupă, acum, Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei.

Prima reacţie a lui Pepe după ce a aflat că bunul lui prieten, Costin Mărculescu, a murit

Pepe şi Costin Mărculescu erau foarte buni prieteni și, după cum spune artistul, chiar dacă nu se vedeau foarte des în ultima perioadă, între ei era o relație mai mult decât specială.

Am senzația că nu s-a întâmplat. Pentru mine era mai mult decât un prieten. Nu ne vedeam chiar săptămânal, să zic că făceam grătare des cu el, dar vă zic sincer că atunci când ne întâlneam parcă nici nu ar fi trecut timpul peste noi. Aveam o relație specială.

Nu îmi găsesc cuvintele, vă zic sincer. Nici nu știu ce aș putea să spun… Adică am și eu întrebări cu mine, despre Costin. Mă întreb de ce acum… Mă întreb de ce s-a întâmplat. Sunt foarte îndurerat și în același timp nu îmi vine să cred. Neg să cred că a murit Costin’‘, a mărturisit Pepe pentru Fanatik.ro.

Citeşte şi: BOMBĂ despre Costin Mărculescu. Decizia ŞOCANTĂ luată de ARTIST înainte de MOARTE

Pepe spune că va fi alături de familie cu tot ce are nevoie, inclusiv ajutor financiar, pentru că în astfel de momente rudele actorului au nevoie de sprijin mai mult ca oricând. Persoana care se va ocupa de înmormântarea lui este Mara Bănică, căreia Pepe îi va pune la dispoziție toate lucrurile necesare pentru a-l conduce pe ultimul drum pe actor așa cum se cuvine.