Noi detalii despre despărțirea dintre Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin. În luna mai, cei doi ajunseseră în fața Altarului

Noi detalii despre despărțirea dintre Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin. Artista se află pe primele pagini ale ziarelor după ce a fost fotografiată sărutându-se cu Anghel Damian, deşi toată lumea ştia că formează un cuplu cu Alex Leonte.

05 aug. 2022, 14:18

Noi detalii despre despărțirea dintre Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin. În urma imaginilor apărute în presă, cântăreaţa a confirmat faptul că se iubeşte cu Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, ce va fi difuzat la Pro TV. Legat de Alex Leonte, artista a mărturisit că nu mai forma un cuplu cu el, în momentul în care a început noua relaţie.

Noi detalii despre despărțirea dintre Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin

Nici Theo Rose, nici nepotul lui Nea Mărin nu au oferit detalii despre despărţirea lor şi nici când a avut loc. Cert este că nu a trecut foarte mult timp, deoarece la sfârştitul lunii mai, cei doi au botezat un băieţel şi cu siguranţă la acel moment nu se gândeau să se separe.

Impartasesc cu voi un moment foarte personal si special pentru mine. Ieri, Selim Alexandru a fost botezat si a devenit parte din sufletul si familia mea. Tatal lui mi-a fost coleg de banca in liceu, prieten si coleg de scena. Incep sa imi creez propria mea familie si pentru asta Ii sunt recunoscatoare Lui Dumnezeu♥️🙏🏽 Copiii sunt o binecuvantare😇 Va multumim pentru urari!„, este mesajul transmis de Theo Rose pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Citeşte şi: Ce spune Anghel Damian despre Theo Rose: „Am luat-o și e super”

Ce planuri are Theo Rose după ce şi-a asumat relaţia cu Anghel Damian

Pe lângă cariera sa artistică, Theo Rose activează şi în online, bucurându-se de o comunitate numeroasă atât pe Instagram, cât şi pe Facebook. Nu este genul care să pună toţi banii la ciorap, vrea să îşi trăiască şi viaţa, dar pune şi deoparte pentru ceea ce îşi doreşte. De exemplu, vedeta şi-a achiziţionat un autoturism şi a fost recent într-o vacanţă, iar acum are în plan să îşi cumpere o casă.

Strâng banii pe care îi câștig și voi vedea ce o să fac cu ei. Îmi doresc o casă acum. Mi-am luat o mașină între timp și am fost și într-o vacanță. Nu sunt nici fixată să țin toți banii la ciorap, pentru că banii sunt făcuți să fie cheltuiți, dar sunt chibzuită.

Îmi aleg cu atenție contractele de imagine, campaniile. Fac doar ce vreau să fac. Vizavi de viața personală sunt foarte deschisă, pentru că scopul meu e mai mare decât orice. Le arăt oamenilor un om normal, cu o viață normală. Grijile și problemele sunt peste tot, doar că nu sunt aceleași. Încerc să dărâm zidul ăsta de superficialitate pus în fața persoanelor publice.

Oricine poate spune orice despre tine, lucru care poate fi frustrant de-a dreptul, doar că nu e o soluție să răspunzi. Șterg mesajele care mă supără, la comentarii nu umblu, pentru că nu le mai citesc. Nu poate fi ușor pentru nimeni să facă față întunericului din online”, a declarat Theo Rose pentru Viva.ro.