Noi detalii despre divorţul Anamariei Prodan de Reghe. Unde va avea loc

Noi detalii despre divorţul Anamariei Prodan de Reghe. Cei doi s-au despărţit şi se pare că nu mai există cale de împăcare, potrivit celor mai recente declaraţii ale impresarei. Actele au fost depuse în urmă cu doar câteva săptămâni și acum se așteaptă prima înfățișare.

26 oct. 2021, 14:41
Noi detalii despre divorţul Anamariei Prodan de Reghe. Unde va avea loc
Noi detalii despre divorţul Anamariei Prodan de Reghe

Noi detalii despre divorţul Anamariei Prodan de Reghe. Se pare că procesul va avea loc la o instanță din România. Actele de divorț au fost deja depuse, iar cei doi se vor prezenta în perioada următoare la Judecătoria Buftea.

Noi detalii despre divorţul Anamariei Prodan de Reghe

Totodată, se pare că soții au decis ca dosarul să nu fie unul public, iar procesul să se judece cu ușile închise, potrivit Wowbiz.

Deși se consideră trădată și a transmis că o împăcare este imposibilă, impresara surprinde în altă privinţă. Vrea să se ocupe în continuare de cariera de antrenor a lui Reghecampf, în calitate de agent.

Anamaria Prodan îl impresariază în acest moment pe soţul ei şi spune relația profesională ar putea supraviețui, deoarece nu are resentimente.

Nu are nicio legătură. Viaţa privată cu cea profesională cumva merg în mână în mână, dar n-am resentimente. Dumnezeu m-a ajutat să învăţ să iert, să sfătuiesc.

Dacă nu din calitate de soţie, din calitate de manager, pe Laurenţiu Reghecampf. Totul e foarte uşor în viaţă pentru mine, pentru că trebuie să fac paşi mari, aşa cum m-a învăţat familia mea”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Telekom Sport.

Citeşte şi: Bebeto a izbucnit în lacrimi la lansarea cărţilor mamei sale. Anamaria Prodan: „Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă!”

Anamaria Prodan, declaraţie ŞOC despre avere

Vedeta a dezvăluit că ea şi Laurenţiu Reghecampf nu au nimic de împărţit, că toată averea lor este moştenită de la Ionela Prodan.

Mi s-a cerut soţul meu să renunţ la nume. Pe mine mă cheamă Anamaria Prodan. Mama mea a muncit o viaţă pentru noi.

Nu ştiu dacă este şantajat, tu ce crezi? El nu are voie să permită cuiva să facă aşa ceva în faţa copiilor. Eu sunt un om foarte sensibil. Mă duc la „Bebele” meu şi cum îl văd cum suferă, plâng.

Laur este foarte supărat de fel, este un pic gelos. Eu dacă o să mă cuplez cu cineva, nu o să fie român, cu siguranţă.

Reghe nu trebuie să împartă nimic cu mine, totul este moştenit de la mama. Dacă el pleacă din această căsnicie, pleacă cu salariul de antrenor şi o casă în America. El a muncit foarte mult, dar nu pentru mine.

Îmi doresc ca Laur să se ridice şi să ducă munca mea şi a familiei lui mai departe. Cred că niciodată nu trebuia să se ajungă aici. Eu vreau să îşi vadă copilul, să fie prezent în viaţa lui”, a declarat Anamaria Prodan la Pro TV.