Noi detalii despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomy. Ea se află în comă după ce a suferit un AVC: „Se luptă între viață și moarte”

Cântăreața trangender Naomy se află în comă la spital. O persoană apropiată acesteia a oferit noi detalii despre starea în care se află artista.

17 apr. 2024, 22:52
Noi detalii despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomy. Ea se află în comă după ce a suferit un AVC: „Se luptă între viață și moarte”
Cântăreața transgender se află în comă într-un spital din Germania

Antonela, persoană apropiată de Naomy, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a cântăreței. Recent, au apărut imagini cu artista de pe patul de spital. Acum, s-a aflat că aceasta se află în comă, într-un spital din Germania, după ce a suferit un AVC.

Citește și: Cântăreața transgender Naomy se află în comă, într-un spital din Germania: „Sper ca Dumnezeu să te salveze”

Antonela a ținut să clarifice situația. Se pare că starea de sănătate a lui Naomy este în continuare una precară, dar a fost deconectată de la aparate și poate respira de una singură.

„NU A MURIT NAOMI !!!! Este încă în comă dar astăzi a început să respire cu plămânii ei, a fost deconectată de la aparatele care o ajutau să respire, respiră cu plămânii ei, da, este tot în comă se luptă între viață și moarte în urma unui AVC.
Presa să se potolească, deja ați înmormântat-o voi, toată viața ei ați dat cu ea de pământ, măcar acum în aceste momente cruciale, măcar acum ȚINEȚI-VĂ GURA!
Eu sunt în continuă legătură cu spitalul și cu persoana care merge la ea zilnic!!”, a scris Antonela, pe contul său de Facebook.

Citește și: Oana Lis are nevoie disperată de bani. Soția lui Viorel Lis vinde, din nou, lucruri din casă: „N-am părinți, rude la care să sun. Chiar mi-e jenă”

În urmă cu doar câteva zile, Naomy și-a speriat urmăritorii cu o fotgrafie postată pe rețelele sociale. Aceasta apare pe un pat de spital, având și un tub de oxigen, dar și perfuzie la mână. Un prieten a postat imaginea în numele său, pe contul ei de Instagram.

„Naomy, sper ca Dumnezeu să te salveze. Sunt prietenul lui Naomy. E în comă de ieri”, este mesajul publicat la secțiunea de InstaStory.