Noi detalii despre starea de sănătate a lui Dan Ciotoi, după ce a suferit două operații la colon: „M-am gândit la moarte, eram pregătit să-mi fac testamentul”

Artistul Dan Ciotoi a fost la un pas de a-și pierde viața după ce un medic i-a garantat că este cât se poate de sănătos, deși el se simțea foarte rău de luni întregi. Ulterior, cerând o a doua opinie, solistul trupei Generic a aflat că suferă de cancer de colon și a fost supus la două intervenții chirurgicale. Acum, la mai puțin de trei luni de la ultima operație, artistul a urcat din nou pe scenă ca să aducă bucurie în sufletele fanilor.

18 apr. 2024, 17:23

Lui Dan Ciotoi (68 de ani) i-a fost extirpată bucata de colon afectată de cancer, circa 12 cm din colon, iar acum a revenit pe scenă. Artistul a dezvăluit că, în momentul în care a aflat teribilul diagnostic, s-a că va muri și că va trebui să-și lase lucrurile în ordine în urma sa. Era pregătit să-și facă testamentul, dar, din fericire, intervențiile chirurgicale au fost un succes și l-au salvat de la moarte.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Dan Ciotoi

Acum, planurile artistului arată altfel: va avea spectacole pe Litoral cât ține vara și va cânta la evenimentele private la care este solicitat.

Domnul doctor Marius Coțofană, de la Spitalul Universitar, din București, m-a operat bine de tot, am scăpat, nu mai am nimic. El a tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora, căci nu se extinsese boala, și a aruncat-o la coș. Deci, cancerul e acum la coș, am scăpat de el definitiv, am avut noroc de medici buni, cărora doresc să le mulțumesc că mi-au salvat viața.

M-am gândit la moarte, în acea perioadă foarte grea, cu emoții, căci nu știam dacă voi scăpa. Eram chiar pregătit să îmi fac testamentul. O parte din avere i-o lăsam fiului, dar nu tot, iar restul mergea la nepoți și nepoate”, a dezvăluit Dan Ciotoi pentru Playtech Știri.

Citeste si Mihai Trăistariu are nevoie de o cameristă pentru apartamentele de pe litoral! Câți bani este dispus să scoată din buzunar

Ce tarif cere Dan Ciotoi la o nuntă în 2024

Dan Ciotoi a dezvăluit și care este onorariul lui și al trupei Generic, în 2024, la petreceri, și a menționat că tariful său crește de la an la an.

Onorariul nostru crește, de la an la an. Dar nu cânt singur, am trupă, de șase persoane, avem cheltuieli, și cu transportul, avem de dus instrumentele, stația de amplificare. În fiecare an, mai adăugăm la onorariu câteva sute de euro în plus. În 2024, de pildă, pentru trei programe de 45 de minute, la o nuntă, avem un onorariu de aproximativ 4.000 de euro. Ne pun mirii și la masă, ne omenesc, dar noi, artiștii, nu prea mâncăm la petreceri. Iar vara aceasta vom avea concerte și pe litoral, pentru turiști, avem spectacole”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

Citeste si Vedeta din România care a primit o veste cumplită! Suspiciunea că ar putea avea cancer l-a cutremurat: „Eu am înnebunit pe loc, atunci când am văzut că e posibil”