Noi detalii despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță. Sechele grave după Covid: „M-am rugat să trec și peste asta”

Gabriel Cotabiță a rămas cu sechelele după infecția cu SAR-CoV-2, iar artistul a fost nevoit să se trateze în mai multe spitale și să petreacă sărbătorile internat.

14 ian. 2022, 09:46
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță. Sechele grave după Covid: „M-am rugat să trec și peste asta”

Gabriel Cotabiță are un istoric complex în ceea ce privește problemele de sănătate, iar una dintre marile provocări pe care i le-a aruncat în față soarta a fost Covid-19, boală de care artistul a suferit anul trecut.

La sfârșitul lui 2021 Gabriel Cotabiță a ajuns de urgență la spital, unde a fost nevoit să rămână și de sărbători.

Artistul a mers la Londra după externare, însă, la întoarcerea în țară, în urma unor analize, medicii ar fi descoperit că are probleme cu tiroida, iar de sărbători, mai exact de Crăciun, ar fi fost internat, din nou, în spital.

Gabriel Cotabiţă are astrolog personal: “Ştia de problemele mele de sănătate, dar nu mi le-a zis ca să nu mă demoralizeze”

În urmă cu un an, în ianuarie 2021, Gabriel Cotabiță ajungea pe mâinile medicilor din cauza infecției cu SARS-CoV-2. Artistul a vorbit despre experiența prin care a trecut.

„M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, a declarat artistul, la momentul respectiv, potrivit CanCan.ro.

Gabriel Cotabiţă, probleme grave de sănătate: „M-am trezit dimineața și nu am putut să mai merg. Am căzut din picioare, pur și simplu”

La sfârșitul anului trecut, Gabriel Cotabiţă a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

Artistul a dezvăluit că are probleme cu tiroida, precizând că se află într-o perioadă în care i se întâmplă tot felul de lucruri neplăcute din punct de vedere al sănătăţii.

„Sunt într-o perioadă care o aveam scrisă, în care mi se întâmplă tot felul de lucruri neplăcute din punct de vedere al sănătății. Îmi apar probleme pe care nu le cunoșteam. De exemplu, problemele pe care le am cu tiroida. Am avut probleme anul trecut. Crăciunul și Revelionul le-am petrecut în spital cu Covid-19. (…) Norocul meu a fost că am avut niște oameni drăguți în spitale, la Colentina a fost ultima întâmplare.

Cum şi-a cunoscut Gabriel Cotabiţă actuala soţie, care este cu 30 de ani mai tânără decât el: „Mama ei a adus-o la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu ştia cine sunt”

M-am trezit dimineața și nu am putut să mai merg… am căzut din picioare, pur și simplu. Nu am făcut efort… Când ți se hotărăște că ai treabă, ai treabă. La mine așa e! (…) Și în rândul trecut, mi-au zis că mi s-a făcut rău că am făcut efort. Nu am făcut niciun efort, mamă”, a povestit artistul la emisiunea „Vorbeşte Lumea”.

Cântărețul spune că a reușit să depășească această perioadă grea cu ajutorul medicilor.

Gabriel Cotabiță este căsătorit cu Alina din 2016. În cadrul unui interviu, artistul a fost întrebat dacă își dorește copii cu actuala parteneră.

“În primul rând, că nu poate şi cred că nici nu ne-ar conveni amândurora. Am deja trei copii. Problema este în felul următor: dacă ar fi problema de copii cu Alina, în momentul respectiv fetele mele n-ar mai vorbi cu mine niciodată. Asta a fost condiţia: băi, te însori, dar să nu mai faci alţi copii. Eu n-am zis nimic.

Problema e că Alina e cu un an de zile mai mare decât ele şi automat… Deşi par că sunt moderne, sunt rămase pe stilul vechi. Mama lor rămâne mama lor, orice ar fi. Am trăit ani de zile împreună, avem trei copii, ne leagă foarte multe lucruri.

Ea deja s-a recăsătorit – lucru cu care n-au fost de-acord. Norocul lor este că mama lor nu mai poate face copii, că a avut o problemă şi nu mai are posibilitatea. Dar la mine încă e posibil…”, a spus Gabriel Cotabiță.

 


loading...
Partenerii noștri