Noi detalii despre starea de sănătate a lui Rudel Obreja. Soţia fostului boxer face dezvăluiri: „A început chimioterapia şi deja au apărut reacţiile adverse puternice, varsă, i-a căzut părul”

Pe 6 august, Rudel Obreja a împlinit 53 de ani. Aniversarea nu-l găseşte într-un moment fericit al vieţii sale. Eliberat din închisoare din cauza stadiului avansat al cancerului de care suferă, fostul boxer îşi petrece acum cea mai mare parte a timpului în spital.

06 aug. 2022, 16:25
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Rudel Obreja. Soţia fostului boxer face dezvăluiri: „A început chimioterapia şi deja au apărut reacţiile adverse puternice, varsă, i-a căzut părul”

Antonia Obreja, soţia lui Rudel Obreja, a dat, în direct la România TV, detalii de ultimă oră despre fostul boxer.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Rudel Obreja

„Înainte de toate, este foarte bine că nu se mai află sub paza gardienilor, aşa are parte de un act medical complet. A început chimioterapia, există reacţii adverse puternice, vărsături, căderea părului. Va continua pe o perioadă lungă de-acum încolo.

Eram stresată pentru că situația lui medicală era delicată şi încă este şi avea nevoie de toată îngrijrea pe care nu o putea avea sub pază. Plus deplasările trebuiau aprobate. Sunt alături de el zilnic, stau cu el, soțul meu este între spitale şi casă, este la spital în cea mai mare parte a timpului.

Acum s-a externat după o intervenție chirurgicală, viața lui curge între spitale şi medici„, a spus soţia lui Rudel Obreja în direct la România TV.

Citeste si Rudel Obreja putea să scape de condamnarea în Gala Bute. Dezvăluire-bombă: „S-a întâmplat în toaleta de la DNA!”

Reamintim că, pe 22 iulie, judecătorii au decis întreruperea executării pedepsei pentru Rudel Obreja în dosarul Gala Bute pe o perioadă de trei luni. Fostul pugilist suferă de cancer în fază terminală şi a cerut să îi se permită să se trateze.

Dispune întreruperea executării pedepsei închisorii în cuantum de 5 ani, aplicată petentului Obreja Rudel, pentru o perioadă de 3 luni. Pe durata întreruperii executării pedepsei, petentul Obreja Rudel trebuie să respecte următoarele obligații:

  • să nu depășească limita teritorială a României decât în condițiile stabilite de instanță;
  • să ia legătura, în termen de 24 de ore, de la punerea în libertate, cu Inspectoratul General al Poliției București pentru a fi luat în evidență și a stabili mijlocul de comunicare permanentă cu organul de supraveghere, precum și să se prezinte la instanță ori de câte ori este chemat
  • să nu își schimbe locuința
  • să se prezinte, de îndată, după punerea în libertate, la unitatea sanitară la care urmează să facă tratamentul”, a decis instanţa.

Tratat cu NoSpa pentru scolioză în penitenciar

Problemele pentru Rudel Obreja ar fi apărut la două săptămâni de la încarcerare, spune soţia fostului pugilist.

S-a plâns că are nişte dureri. După ce a fost tratat cu indiferenţă mult timp, a fost trimis în Penitenciarul Jilava fără să i se facă nimic după carantina din Rahova. După mutare, s-a plâns în continuare de dureri abdominale care radiau în spate. La un moment dat a fost trimis la Spital Penitenciar Rahova unde este tratat de scolioză.

După multe insistente, este trimis la Spitalul Bagdasar Arsenie, dar acolo i se spune că nu au secţie de gastro. L-au trimis … i-au făcut o ecografie abdominală şi şoc, are abdomen normal conformat. Îl retrimite în penitenciar Jilava. Din nou acuză dureri, a fost din nou dus … abia pe 22 iunie a fost trimis la Spitalul Floreasca, unde in urma unei ecografii abdominale în UPU se hotărăşte internarea pentru că acolo apare ceva.

După CT la patru zile distanta se confirmă acest diagnostic îngrozitor: CANCER. Deci oamenii îl tratau în penitenciar cu NoSpa pentru scolioză şi omul avea cancer”, a declarat soţia lui Rudel Obreja la România TV.

Citeste si Rudel Obreja susţine, din închisoare, că este condamnat politic: „O decizie care pune în pericol INTEGRITATEA şi SUVERANITATEA CONSTITUŢIONALĂ a României”