Noi detalii despre starea Simonei Halep după ce a anunţat că are COVID. „Are simptome medii, s-a izolat”

Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a vorbit despre starea de sănătate a jucătoarei, la o zi după ce acesta a anunţat că a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

RomaniaTV.net
01 nov. 2020, 13:20
Noi detalii despre starea Simonei Halep după ce a anunţat că are COVID. „Are simptome medii, s-a izolat”

Simona e în neregulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta.

Nu cred că sunt chestii pe care le poți controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata„, a spus Artemon Apostu-Efremov, la Digi Sport.

Citeşte şi: Motivul INCREDIBIL pentru care WTA nu a anunţat infectarea cu COVID-19 a Simonei Halep

 

Simona Halep, depistată pozitiv cu COVID-19

Simona Halep a luat virusul de la iubitul său, Toni Iuruc, care fusese depistat pozitiv acum câteva zile. Deși cei doi s-au separat imediat după aflarea rezultatului testului omului de afaceri, Simona Halep tot a contractat virusul. Sportiva a anunțat că nu prezintă simptome grave, are o stare generală bună și că se află în izolare, acasă, liniștindu-și fanii îngrijorați în legătura cu evoluția bolii.

„Bună tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19. Sunt în auto-izolare acasă și mă recuperez bine, după ce am avut câteva simptome ușoare. Mă simt bine… Vom trece împreună prin asta”, a postat Simona Halep.