Simona Halep, diagnosticată cu COVID-19. Ce simptome are sportiva din Constanţa

Simona Halep a anunțat, sâmbătă, că a fost testată pozitiv cu COVID-19. 

RomaniaTV.net
31 oct. 2020, 11:29
Simona Halep, diagnosticată cu COVID-19. Ce simptome are sportiva din Constanţa

Simona Halep (29 de ani) a anunțat că are coronavirus, însă acest lucru nu îi afectează cariera sportivă! Ea nu mai are niciun turneu programat în acest sezon. A participat ultima dată la Roland Garros, pierzând în optimile de finală, pe 4 octombrie, scor 1-6, 2-6 cu Iga Swiatek, cea care a și câștigat ulterior trofeul.

„Bună tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19. Sunt în auto-izolare acasă și mă recuperez bine, după ce am avut câteva simptome ușoare. Mă simt bine… Vom trece împreună prin asta”, a scris Simona Halep pe contul de Twitter.

Simona Halep a câştigat procesul cu ANAF. Ce sumă colosală trebuie să primească înapoi

Simona Halep, locul 2 WTA, a recunoscut zilele trecute că, cel puțin deocamdată, nu a luat o decizie finală în privința participării la Australian Open, care depinde de restricțiile pe care le vor impune organizatorii în contextul pandemiei.

„Cred că vor fi 14 zile de carantină în Australia, cred că va fi o ‘bulă’. E dificil dacă va fi o carantină de 14 zile, pentru că nu poți juca după 14 zile în care nu te antrenezi. Totuși, dacă va fi o ‘bulă’ precum cea de la Paris, voi merge la Melbourne și voi juca. Oricum, acum nu știu sigur ce va fi, e prea devreme pentru a decide”, a declarat Simona Halep.