Noi detalii din ancheta băieţelului găsit înjunghiat în maşina tatălui. Bărbatul şi-a sunat fosta soţie chiar după ce şi-a ucis copilul

Noi detalii din ancheta copilului găsit înjunghiat în mașina tatălui său. Conform unor surse din anchetă, presupusul criminal şi-ar fi sunat fosta soţie chiar după ce şi-a ucis copilul şi i-a spus că acum poate merge să îşi ia maşina, însă pe cel mic nu îl mai va vedea vreodată.

RomaniaTV.net
29 iul. 2020, 08:24
Noi detalii din ancheta băieţelului găsit înjunghiat în maşina tatălui. Bărbatul şi-a sunat fosta soţie chiar după ce şi-a ucis copilul

Bărbatul în vârstă de 46 de ani este internat pe chirurgie toracică, în secţia de terapie intensivă, conform reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj. Acesta a fost consultat de o echipă multidisciplinară: chirurgie toracică, chirurgie cardio-vasculară, chirurgie generală şi chirurgie plastică.

Citeşte şi: Un copil de opt ani, dat dispărut în urmă cu câteva zile, a fost găsit mort în maşina tatălui său

„Este stabil hemodinamic şi respirator, urmând să fie ţinut sub observaţie. Se va asigura asistenţă medical chirurgicală, în funcţie de evoluţia sa”, a declarat sursa citată.

Tatăl copilului a fost prins de polițiști marți seara, fiind principalul suspect al crimei. Informația fost confirmată pentru Actual de Cluj de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, Mihaela Sfîriac.

Un copil de opt ani, care fusese dat dispărut împreună cu tatăl său, a fost găsit mort pe bancheta din spate a unei mașini. Conform primelor date, băiețelul a fost înjunghiat. În urmă cu câteva zile, mama băieţelului a cerut ajutorul autorităţilor pentru a-și găsi copilul plecat în vacanţă în Ungaria, împreună cu tatăl său. De la întoarcea în țară, femeia nu a reușit să-l recupereze pe cel mic. Mai mult, fostul său soţ nu a mai putut fi contact telefonic de câteva zile.

Cei doi soți sunt despărțiți de un an de zile, dar împart custodia copilului. Mama a început să își facă griji odată cu revenirea din vacanța petrecută de băiețel alături de tată. S-au întors din Ungaria, dar de atunci nu a mai putut lua legătura cu ei.