Noi detalii din ancheta deschisă după atacul de lângă Politehnică

Agresorul care a înjunghiat în spate un tânăr de 26 de ani, joi, lângă staţia de metrou Politehnică nu a fost găsit încă de poliţişti.

RomaniaTV.net
05 ian. 2018, 15:22
Noi detalii din ancheta deschisă după atacul de lângă Politehnică

Din păcate, ancheta este îngreunată şi de faptul că în zona respectivă nu există camere de supraveghere care să fi surprins imaginile cu atacul. În prezent, poliţiştii fac audieri pentru a afla mai multe detalii despre atacator.

Singurul lucru pe care tânărul înjunghiat l-a declarat despre atacator este că acesta este o persoană masivă. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, iar acuzaţii sunt de tentativă de omor.

Evoluţia pacientului înjunghiat joi seara în apropierea staţiei de metrou Politehnica este una favorabilă, în prezent persoana fiind conştientă, cooperantă şi stabilă hemodinamic, precizează un comunicat de presă al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

„În legătură cu starea pacientul înjunghiat care a ajuns aseară la Spitalul Universitar, Biroul de Presă face următoarele precizări: în cursul serii pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale toracice pentru a se evacua hematomul toracic produs prin agresiune, operaţia a decurs bine, pacientul s-a menţinut stabil hemodinamic, iar postoperator a fost internat în secţia de terapie intensivă pentru a fi monitorizat 24/24, aşa cum se procedează din punct de vedere medical pentru toţi pacienţii care suferă traumatisme de orice natură. În prezent este conştient, cooperat, se menţine stabil hemodinamic şi respirator. Evoluţia este una favorabilă”, afirmă sursa citată de Agerpres.

Joi seară, în jurul orei 19.00, prin apel 112, un tânăr a sesizat că a fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla într-un parculet din apropierea unei statii de metrou de pe raza Sectorului 6 – zona Politehnica.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă în stare stabilă şi constienţă şi a fost operat.