Noi detalii din ancheta tinerei ucise cu drujba de patron. Se aşteaptă rezultatele analizelor

Apar detalii cutremurătoare în cazul lui Beatrice, tânăra de 23 de ani omorâte de patronul în vârstă de 72 de ani. Tânăra era însărcinată în aproximativ patru luni, iar după ce anchetatorii au aflat că aceasta ar fi fost abuzată în trecut de bătrân, au cerut testarea ADN.

15 dec. 2023, 15:50
Noi detalii din ancheta tinerei ucise cu drujba de patron. Se aşteaptă rezultatele analizelor
Bebelușul nenăscut al angajatei din București ucise de patron cu drujba era al criminalului! Tânăra de 23 de ani a fost abuzată și hărțuită de bărbatul de 72 de ani

Beatrice, în vârstă de doar 23 de ani, a murit sub loviturile de cuțit pline de ură ale patronului său. După ce a înjunghiat-o în repetate rânduri, individul a încercat să o decapiteze cu drujba, tot măcelul durând mai puțin de 10 minute. Acum, după ce tânăra mămică a fost înmormîntată, se aşteaptă rezultatele testelor ADN

Citește și: Ce a făcut tânăra din București ucisă de angajatorul ei cu o oră înainte de crimă. Criminalul a fost arestat și riscă 20 de ani de închisoare

Bebeblușul vânzătoarei ucise era al criminalului

Anchetatorii desfășoară o anchetă de proporții în cazul tinerei ucise de patron, în Sectorul 3 al Capitalei. În ziua fatidică, bărbatul de 72 de ani a chemat-o pe fată în depozitul magazinului unde mai lucra doar ea, iar în urma unui conflict spontan, bărbatul i-a aplicat fetei mai multe lovituri de cuțit. Nu i-a fost de ajuns, pentru că, ulterior, a încercat să o decapiteze cu o drujbă.

După măcel, bărbatul, murdar de sângele lui Beatrice, s-a predat poliției, mărturisind tot ce a făcut, dar fără vreo urmă de regret. În fața anchetatorilor nu a dat foarte multe detalii, menționând doar că nu regretă ce a făcut și că adevărul este știut doar de el și Beatrice. În acest context, tot mai multe lucruri au ieșit la iveală.

Potrivit familiei lui Beatrice, aceasta ar fi fost abuzată de patron de mai multe ori în trecut, ultima oară chiar în urmă cu câteva luni, de aici și suspiciunea că bebelușul cu care era tânăra gravidă ar fi al criminalului. Urmează ca testele ADN cerute de oamenii legii să lămurească suspiciunile.

Conflictul dintre cei doi, potrivit patronului, ar fi izbucnit din cauza faptului că Beatrice ar fi furat din gestiunea magazinului. Rudele tinerei spun, însă, că individul era obsedat și că ar fi înnebunit când Beatrice i-a spus că pleacă la familie ei în Italia, unde urma să se căsătorească.

Beatrice a fost înmormântată acum două zile la Cimitirul Glina din București, iar cei prezenți au transmis evenimentul trist pe TikTok. Unii au și donat bani pentru familia îndurerată. Mama lui Beatrice nici nu și-a putut vedea fiica pentru ultima oară.

„Sora mea și familia mea, toți cei apropiați, nu m-au lăsat să intru să o recunosc eu. Motivul este pentru a mă proteja pe mine de a nu o vedea. Fata mea, când a fost scoasă de la morgă, de la INML… Am început să țip, să plâng acolo, fiindcă fata mea nu mai era. Era jumate din ceea ce era. Ea cântărea în jur de 70 de kg cu sarcină cu tot. Eu când am văzut când a ieșit acoperită, bineînțeles, nu știu dacă mai avea 40 de kg. Sunt sigură că alți complici nu au fost. A fost el. A avut anumite propuneri pe care fata mea i le-a refuzat”, a declarat mama tinerei ucise, potrivit Antena 3.

Citește și: Tânăra de 23 de ani din București ucisă de șeful său ar fi fost abuzată de acesta în trecut. Anchetatorii au cerut un test ADN pentru copilul nenăscut al victimei