Dosarul de Proxenetism: A devenit SOSIA Biancăi Drăguşanu pentru a avea mai mulţi CLIENŢI

Anda Mădălina Vasiliu este o tânără din Iaşi care o are ca prietenă bună pe Diana Gureşoaie şi a fost şi ea implicată în dosarul de proxenetism. Fiindcă în momentul de faţă tânără se află în Dubai, aceasta a scăpat pentru o perioadă de acest scandal, dar nu şi de alte acuzaţii. Se pare că la debutul său în această lume, Anda Mădălina Vasiliu şi-a transformat look-ul pentru a atrage mai mulţi clienţi. Poate că nu ar fi atât de important, dacă transformarea sa nu ar avea foarte multe în comun cu Bianca Drăguşanu.

RomaniaTV.net
10 feb. 2015, 09:38

Potrivit celor de la WoWBiz, Anda Mădălina Vasiliu a decis ca înainte să intre în lumea bună a Capitalei să se transforme din cap până în picioare. Mai exact, tânăra domnişoară a ales să semene extrem de mult cu Bianca Drăguşanu, pentru ca cei care nu au avut parte de atenţia doamnei Slav, să apeleze la serviciile Anda Mădălina Vasiliu, servicii care erau renumerate cu sume consistente.

Van Damme a apelat la serviciile vedetelor implicate în DOSARUL de PROXENETISM FOTO

De asemenea, printre persoanele care au apelat la Anda Mădălina Vasiliu, se numără şi Prinţul Cristea, care a avut o relaţie scurtă cu aceasta pe vremea când el se ocupa de anumite afaceri.

Citeşte şi  Dan Capatos, primele declaraţii referitoare la „Dosarul de Proxenetism. O concediează sau nu pe Daniela Crudu?