Noi detalii ies la iveală despre moartea Mădălinei Manole. Silvia Dumitrescu face dezvăluiri neștiute: „Mi-a spus că nu se simte bine și că vrea să stea singură”

Noi detalii ies la iveală despre moartea Mădălinei Manole. Pe 14 iulie 2023, artista ar fi împlinit vârsta de 56 de ani și se împlinesc și 13 ani de la momentul în care s-a stins din viață. A fost găsită decedată în locuința ei, iar I.N.M.L a stabilit că vedeta s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan).

14 iul. 2023, 18:23
Noi detalii ies la iveală despre moartea Mădălinei Manole. Silvia Dumitrescu face dezvăluiri neștiute: „Mi-a spus că nu se simte bine și că vrea să stea singură”
Noi detalii ies la iveală despre moartea Mădălinei Manole

Noi detalii ies la iveală despre moartea Mădălinei Manole. La 13 ani de la moartea artistei, Silvia Dumitrescu a făcut o serie de declarații neașteptate și a povestit cum a fost prima întâlnirea dintre cele două, dar și cum au ajuns să fie bune prietene.

Citește și: Cutremurător! Semnul primit de fratele Mădălinei Manole, noaptea trecută, la fix 13 ani de când regretata artistă a încetat din viață. „Dovada că cerul e pornit să facă dreptate”

Îmi amintesc cu mult drag de prima mea întâlnire cu Mădălina. Mi-a plăcut din prima de ea, era sociabilă, zâmbăreață și plină de viață. Mi-a mărturisit mult mai târziu că mă plăcea și mă admira mult de aceea era ușor reținută și intimidată de mine.

Mădălina era un om tenace, muncitor și foarte talentat. Mi-a mărturisit mai târziu, într-un moment de intimidate, ceva despre Șerban Georgescu, primul ei soț.

Mi-a spus că,  în privat, era un tip cu totul diferit de cum îl vedeam noi din exterior. Era haios, tandru, un tip de la care învățai extrem de multe, cu o cultură generală vastă și știa multă muzică. A venit vorba de Șerban pentru că eu am văzut în ea o interpretă care putea să cânte și alte genuri muzicale ca pop rock, pop dance și blues. Era foarte încântată de faptul că piesele ei plăceau publicului și că muzica lor era foarte difuzată, se simțea norocoasă”, a declarat Silvia Dumitrescu, pentru Fanatik.ro.

Noi detalii ies la iveală despre moartea Mădălinei Manole

Silvia Dumitrescu a povestit că Mădălina Manole era foarte tristă din cauza faptului că părinții nu o lăudau niciodată pentru prestațiile sale. A trecut ceva vreme și am dat și eu, întâmplător, peste ea la o emisiune tv și atunci am prins curaj, am pus mâna pe telefon și am lăudat-o. S-a bucurat extrem de mult și și-a dat seama că era un gest sincer. Cu această ocazie mi-a spus că mama ei niciodată nu o lăuda după vreo apariție sau concert.

Întotdeauna îi găsea numai defecte. Apoi eu i-am zis să nu-și facă probleme pentru că și tatăl meu, când era vorba să mă laude, mă lăuda numai în fața altora. Și dacă-l întrebam ‘cum a fost, tăticule?’ el spunea ‘toți ați cântat frumos’.

Apoi ne-am văzut la Sala Palatului, la concertul lui Mihai Constantinescu, și-i ocupasem un loc alături de mine și de Marina Florea, în cabină. Când a venit a trecut pe lângă mine ca o furtună și și-a ales o cabina unde era singură. Am venit la ea și am întrebat-o ce are. Mi-a spus că este într-o pasă proastă, că nu se simte bine și că vrea să stea singură. A cântat și a plecat repede.

A mai avut apoi perioade când nu dormea, era nervoasă, obosită și perioade fericite, care alternau. După cum au evoluat lucrurile cred că și-a dat seama că are niște probleme medicale, dar se temea să meargă la doctor de frica presei.

Am avut un șoc imens la vestea morții ei și la cum a gândit, în detaliu, să-și pună capăt zilelor. Suferea de această depresie în tăcere și nimănui nu i-a trecut prin cap că este atât de grav. Dumnezeu s-o odihnească, să o ierte pe ‘fata dragă’ Mădălina, iubită și prețuită de atâția români”, a mai povestit Silvia Dumitrescu.