Noi detalii ies la iveală în cazul mezzosopranei din Iaşi! Descoperirea şocantă făcută de medici

Noi detalii ies la iveală în cazul mezzosopranei din Iași ajunsă în comă la spital. Medicii spun că cel mai probabil în momentul în care a căzut pe scări femeia avea o concentrație de alcool de aproximativ 1 la mie, potrivit România TV. 

RomaniaTV.net
15 mai 2020, 12:51
Noi detalii ies la iveală în cazul mezzosopranei din Iaşi! Descoperirea şocantă făcută de medici

Apropiaţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară sunt în continuare în stare de şoc în urma tragediei. Deşi soţul a declarat că totul s-ar fi petrecut pe fondul consumului de alcool, prietenii spun că Maria Macsim Nicoară nu era o băutoare, şi nici nu frecventa astfel de cercuri; ar fi fost obligată în schimb să asiste la partidele de pahar ale soţului.

„Maria este o persoană discretă, într-adevăr. Ţinea la imaginea ei şi implicit la cea a familiei. Muncea foarte mult, atât la universitate, cât şi la Operă. Când am văzut declaraţia lui Codrin cu alcoolul, m-am revoltat, pentru că nu este adevărat”, a spus sub anonimat o prietenă apropiată a ei.

Citeşte şi: S-a aflat secretul lui Codrin Nicoară, soţul mezzosopranei, care a ajuns în comă, după ce a căzut pe scări

În weekendul dinaintea tragediei, Maria a plecat la părinţi, în judeţul Bacău, însoţită de sora sa şi de cumnat, pentru a sărbători ziua tatălui. Apropiaţii spun că la masa respectivă, unde au participat mai multe rude, nu ar fi existat decât o sticlă de vin, din care Maria nu ar fi băut mai mult de un pahar, un pahar şi jumătate. 

„S-a spus că nu a fost nimeni lângă ea când a fost internată. Noi, colegii, am aflat mai târziu. Am vorbit cu medicul ei, care mi-a spus că are speranţe, că a trecut de la coma de gradul IV la gradul II, că a încercat să deschidă ochii, a început să simtă mâinile, să simtă din nou durere, ceea ce înseamnă, spunea medicul, că sistemul nervos funcţionează, dar a mai spus că oricând se poate întâmpla ceva”, a spus şi un coleg al solistei.