Noi detalii în cazul accidentului teribil din Galaţi. Cum a sfidat legile, ani la rând, bărbatul care a ucis un elev de 17 ani

Apar noi detalii în cazul accidentului teribil din judeţul Galaţi, în urma căruia un elev a fost ucis pe trotuar, iar un tânăr a ajuns în stare gravă la spital. Şoferul vinovat, care nu are permis de conducere, este recidivist. El a fost prins şi în 2013 în timp ce conducea o maşină neînmatriculată şi fără permis.

RomaniaTV.net
24 aug. 2017, 07:12
Noi detalii în cazul accidentului teribil din Galaţi. Cum a sfidat legile, ani la rând, bărbatul care a ucis un elev de 17 ani

Luni seară un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani, care nu are permis de conducere, a derapat din cauza vitezei excesive. Potrivit martorilor, acesta avea peste 120 de kilometri la ora. Doi tineri de tineri de 17 ani care se aflau pe trotuar au fost loviti în plin.

În urma imapctului, unul dintre ei a decedat pe loc, iar celălalt a fost dus în stare gravă la spital.După producerea accidentului, soferul vinovat a fugit de la faţa locului. 

A fost prins de poliţişti la scurt timp, reţinut pentru 24 de ore şi apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

În faţa anchetatorilor, Dragoş Georgian Panaintiu a încercat să scape de acuzaţia de fugă de la locul accidentului, argumentând că se simţea rău din cauza impactului violent şi că a plecat să caute un medic, potrivit adevarul.ro. 

Bărbatul era la prima faptă de acest fel. Mai precis, în anul 2013, Judecătoria Tecuci l-a condamnat la 8 luni de închisoare (în fapt, două pedepse contopite), cu suspendarea executării şi termen de încercare de trei ani, după ce fusese prins conducând un autoturism neînmatriculat şi fără a avea permis de conducere.

De altfel, el avea şi interdicţie de a obţine permis auto, dar asta nu l-a împiedicat să folosească maşina în mod constant pe drumurile publice.