Accident în Austria provocat de un şofer de TIR român. Bărbatul a fugit de la faţa locului şi s-a ascuns într-un tufiş

Un accident a fost provocat în Austria de un şofer de TIR român. Bărbatul consumase alcool înainte să urce la volan, iar după producerea accidentului a fugit de la faţa locului şi s-a ascuns într-un tufiş.

13 ian. 2022, 21:50
Accident în Austria provocat de un şofer de TIR român. Bărbatul a fugit de la faţa locului şi s-a ascuns într-un tufiş

Accident în Austria provocat de un şofer de TIR român. Totul s-a petrecut într-o intersecţie, din cauza românului care a trecut pe roşu.

Accident în Austria provocat de un şofer de TIR români

Citeşte şi Un câine şi-a salvat stăpânul de la moarte după ce a condus poliţia la locul accidentului unde se afla bărbatul rănit VIDEO

Potrivit martorilor, românul ar fi trecut pe roşu şi a intrat în plin într-un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, maşina condusă de un şofer în vârstă de 51 de ani a fost aruncată pe spaţiul verde din zonă.

Şoferul maşinii în care a intrat camionul condus de român a fost rănit uşor, fiind transportat la o clinică din oraşul în care s-a produs accidentul.

După ce a provocat accidentul, românul s-a speriat şi a fugit. Acesta a fost găsit la scurt timp în tufişurile din apropiere. Poliţiştii au descoperit că românul avea o alcoolemie uriaşă în momentul în care a avut loc accidentul, potrivit stiridiaspora.ro. 

Bărbatul a rămas fără permis de conducere şi este cercetat pentru fapta sa.

Citeşte şi Accident înfiorător în Bucureşti. Doi copii, loviţi de o maşină de Poliţie în misiune. O fetiţă nu a avut nicio şansă. UPDATE: reacţia premierului Ciucă