Noi detalii în cazul copilului înjunghiat de propriul tată. Ce a făcut mama când a aflat că băieţelul a fost omorât

Mama copilului înjunghiat de propriul tată a încercat să își ia viața de două ori, după ce a aflat că băiețelul ei a fost omorat. Reamintim că un copil de opt ani, care fusese dat dispărut împreună cu tatăl său, a fost găsit mort pe bancheta din spate a unei mașini. 

RomaniaTV.net
29 iul. 2020, 13:23
Noi detalii în cazul copilului înjunghiat de propriul tată. Ce a făcut mama când a aflat că băieţelul a fost omorât

Takacs Gyorgy, bărbatul suspectat că şi-ar fi omorât fiul de doar opt ani, a mărturisit oamenilor legii faptul că cel mic i-ar fi cerut să îi ia viaţa. Bărbatul a fost prins marţi seara şi a fost dus la Urgenţe pentru a fi stabilizat, după ce s-a înjungiat în zona pieptului şi şi-a tăiat venele. Acesta nu a fost audiat în mod oficial de către autorităţi, însă oamenii legi au încercat să discute cu acesta.

Reamintim că un copil de opt ani, care fusese dat dispărut împreună cu tatăl său, a fost găsit mort pe bancheta din spate a unei mașini.

În urmă cu câteva zile, mama băieţelului a cerut ajutorul autorităţilor pentru a-și găsi copilul plecat în vacanţă în Ungaria, împreună cu tatăl său. De la întoarcea în țară, femeia nu a reușit să-l recupereze pe cel mic. Mai mult, fostul său soţ nu a mai putut fi contact telefonic de câteva zile.

Cei doi soți sunt despărțiți de un an de zile, dar împart custodia copilului. Mama a început să își facă griji odată cu revenirea din vacanța petrecută de băiețel alături de tată. S-au întors din Ungaria, dar de atunci nu a mai putut lua legătura cu ei.

Când a aflat că fiul ei a fost omorât, femeia a încercat să-şi ia viaţa de două ori.

Citeşte şi Un copil de opt ani, dat dispărut în urmă cu câteva zile, a fost găsit mort în maşina tatălui său