Noi detalii în cazul crimei de la Timișoara. Mirel de la Teologie a cerut arest la domiciliu, după ce a ucis-o pe Andreea, studenta la medicină

Mirel Dragomir, criminalul de la Timișoara care a ucis-o cu sânge rece pe studenta de la medicină, a cerut să fie plasat în arest la domiciliu. Andreea Morega avea doar 21 de ani.

17 apr. 2024, 20:47
Noi detalii în cazul crimei de la Timișoara. Mirel de la Teologie a cerut arest la domiciliu, după ce a ucis-o pe Andreea, studenta la medicină
Mirel Dragomir a cerut să fie plasat în arest la domiciliu

Mirel Dragomir, studentul care în data de 22 martie și-a ucis iubita, studentă la Facultatea de Medicină din Timișoara, a cerut să fie plasat în arest la domiciliu.

Avocatul tânărului de 23 de ani care și-a ucis, din gelozie, iubita, pe Andreea Morega, în vârstă de doar 21 de ani, a cerut instanței plasarea sub arest la domiciliu a clientului său din motive medicale. Mirel Dragomir ar fi suferit o operație la inimă în copilărie, iar acum se află sub monitorizare și tratament.

Citește și: Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul studentei de la Medicină din Timișoara: „Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea mai rău ne pare”

Totodată, tânărul a fost supus unei expertize psihiatrice la IML Timișoara, pentru a se vedea dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care și-a ucis iubita. Miercuri, judecătorii de la Tribunalul Timiş au respins cererea tânărului privind arestul la domiciliu şi au decis să îi prelungească mandatul de arestare preventivă pentru încă 30 de zile. Mirel Dragomir este cercetat pentru omor.

Citește și: De ce boală psihică suferă Mirel, studentul la Teologie și Medicină care i-a devenit călău Andreei: „Tulburări de personalitate, tulburări de comportament”

Rezultatul expertizei psihiatrice în cazul lui Mirel Dragomir

Mirel Dragomir a fost supus expertizei psihiatrice, iar experții au stabilit că acesta a avut discernământ în momentul producerii cirmei, scrie protv.ro.

La sfârșitul lunii martie, tânărul și-a înjunghiat iubita cu cuțitul, de mai multe ori, în zona gâtului și a toracelor. După ce a văzut că aceasta a încetat din viață, așezat-o pe pat, i-a înfășurat părul în jurul gâtului și a părăsit locuința.

Ulterior, studentul și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor și a mărturisit că a recurs la cest gest extrem în urma unui conflict spontant între el și iubita sa.