Noi detalii în cazul menajerei ucise şi incendiate de un sirian VIDEO

Detalii şocante ies la iveală în cazul crimei din sectorul 6, al capitalei! Principalul suspect, un sirian, a vrut să spargă vila în care femeia lucra, însă aceasta l-a suprins. Pentru a fugi, sirianul a decis să o omoare pe menajeră. Mai mult, acelaşi individ ar fi fost cercetat şi pentru viol anul trecut, însă a fost pus sub control judiciar.

RomaniaTV.net
11 sept. 2018, 14:02
Noi detalii în cazul menajerei ucise şi incendiate de un sirian VIDEO

Sirianul din Damasc, în vârstă de 32 de ani, a venit în România anul trecut din Germania cu un lot de refugiaţi si locuia cu chirie in Capitala. Tânărul se cunoştea cu fiica proprietarilor vilei în care femeia ucisă lucra drept menajeră, şi chiar o vizitase cu o zi înainte de crimă. Mai mult, bărbatul ar fi ost chiriaș al proprietarului vilei arse.

La un moment dat, potrivit anchetatorilor, s-a prefacut ca paraseste locuinta, insa a ramas pentru a incerca sa fure mai multe bunuri. Menajera l-a surprins, iar pentru a putea fugi, sirianul ar fi ucis o, apoi a dat foc la casa.

Tatăl femeii ucise a primit greu teribila veste.

„Mi-au dat telefon. Au spus că fata e moartă, tăiată. Într-adevăr, așa e: e vânătă! Capul, picioarele tăiaate, la ochi. Ce i-a făcut fetei, să-i facă și lui”, a spus tatăl fetei, potrivit România TV.

Crima mascată sub forma unui incendiu s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă la subsolul unei vile din cartierul bucureștean Militari.

Sirianul nu se afla pentru prima data in fata procurorilor. În vila au fost găsite urme papilare ale lui care i-au condus pe anchetatori şi către un alt caz de viol, comis anul trecut, tot de acest barbat. Atunci, judecătorii au decis să-i dea doar control judiciar sirianului.

Citeşte şi Refugiatul sirian suspectat de uciderea i incendierea unei femei, într-o vilă din Militari, a fost arestat