Noi detalii în cazul Emi Pian! Casa în care a fost omorât interlopul aparţine patronului unei cunoscute firme de taxi

Surse ale România TV au dezvăluit în exclusivitate informaţii despre locaţia unde s-a desfăşurat partida de barbut şi unde s-a derulat întreaga crimă de la începutul săptămânii trecut, atunci când interlopul Emi Pian a murit. 

RomaniaTV.net
10 aug. 2020, 07:53
Noi detalii în cazul Emi Pian! Casa în care a fost omorât interlopul aparţine patronului unei cunoscute firme de taxi

Casa unde s-a întâmplat toată scena este casa unui patron al unei cunoscute firme de taxiuri din capitală. Este un personaj cunoscut în lumea interlopă, la această locaţia s-ar organiza în mod normal astfel de partide de barbut la care participau cei doi interlopi implicaţi în crimă. 

Aceştia erau cei mai cunoscuţi în această lume, Emi Pian şi rivalul său din familia Rinu erau principalii jucători care dădeau cele mai mari sume de bani. 

Citeşte şi: Dezvăluiri-şoc după moartea lui Emi Pian făcute de familie. Când a început, de fapt, războiul dintre clanurile Duduianu şi Rinu

Cei doi jucau cu teancurile de bani pe masă, miza era ce sume de bani să împrumute pe marii jucători. Practic aceştia le dădeau bani cu camătă direct de la masa jocului. 

În casa acestui personaj, acestui patron de taxiuri, s-a derulat scana, partida de barbut şi crima.

Se aşteaptă alte confirmări ale anchetatorilor şi când va urma reconstituirea. Sursele România TV spun că suspectul, cel care este arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor, ar trebui sa fie adus pentru reconstituirea crimei. 


loading...