Noi detalii în cazul familiei din Călăraşi care s-a aruncat în Dunăre. Singurul supravieţuitor refuză să fie operat

Apar noi detalii în cazul celor trei persoane care s-au aruncat în Dunăre.Singurul supravieţuitor, fiul femeii în vârstă de 77 de ani, refuză să fie operat şi vrea să fie externat.

08 ian. 2022, 20:11
Noi detalii în cazul familiei din Călăraşi care s-a aruncat în Dunăre. Singurul supravieţuitor refuză să fie operat

Noi detalii în cazul familiei din Călăraşi care s-a aruncat în Dunăre. Se pare că mama şi cei doi copii sufereau de afecţiuni psihice şi ar fi recurs la gestul extrem din disperare, pentru că locuiau pe străzi.

Noi detalii în cazul familiei din Călăraşi care s-a aruncat în Dunăre

Citeşte şi Sinucidere în Călăraşi. Trei oameni s-au aruncat în Dunăre după ce au fost daţi afară din casă

În urmă cu mai mulţi ani, soţul femeii în vârstă de 77 de ani care s-a aruncat în Dunăre s-a spânzurat. După această tragedie, mama şi cei doi copii s-au mutat în Călăraşi.

Au locuit o vreme într-o garsonieră situată în municipiu. Locuința le-a fost scoasă la vânzare, pentru a se acoperi debitele publice și cele legate de utilități. În cele din urmă, cei trei au primit o locuință socială cu două camere. Ulterior, aceştia au fost evacuați iar din 2017 dormeau pe străzi.

Au apărut imagini cu cei trei într-o staţie de autobuz din Călăraşi în timp ce refuză orice ajutor din parea Primăriei, atât medical cât şi social.

Reamintim că mama şi cei doi copii s-au aruncat vineri în Dunăre. Femeia în vârstă de 77 de ani şi fiica acesteia au fost scoase din apă, însă erau decedate, iar bărbatul se afla în stop cardiorespirator şi cu hipotermie severă.

Starea de sănătate a bărbatului s-ar fi îmbunătăţit, însă, potrivit unor surse citate de Antena 3, acesta nu doreşte să intre în operaţie şi refuză tratamentul, Mai mult, acesta vrea să plece din spital, deşi nu are o locuinţă.

Citeşte şi Mamă şi fiică, găsite moarte în casă. Descoperire şocantă în Bihor