Sinucidere în Călăraşi. Trei oameni s-au aruncat în Dunăre după ce au fost daţi afară din casă

Scene şocante la Călăraşi. Trei persoane s-au aruncat în Dunăre ca să-şi pună capăt zilelor! Este vorba despre două femei şi un bărbat. Toţi fuseseră daţi afară din case. Echipajele ISU au intervenit rapid, însă au reuşit să salveze doar o singură persoană.

07 ian. 2022, 17:16
Sinucidere în Călăraşi. Trei oameni s-au aruncat în Dunăre după ce au fost daţi afară din casă

Sinucidere în Călăraşi. Tragedia a avut loc vineri, de Sfântul Ion. Două femei şi un bărbat s-au aruncat în apele Dunării pentru a-şi pune capăt zilelor, după ce au rămas fără locuinţă.

În urmă cu trei ani au fost daţi afară din locuinţele sociale pentru că nu şi-au plătit datoriile. În această perioadă, au fost nevoiţi să doarmă pe străzi, pe băncile din oraş, în frig şi ploaie.

Oamenii au recurs la un gest extrem şi s-au aruncat în apele Dunării. Trecătorii au văzut trupurile plutind pe apele Dunării şi au sunat imediat la 112. A fost o intervenţie dificilă, însă salvatorii au reuşit să-i aducă la mal pe cei trei.

Citeşte şi: Protestatarii arestați din Kazahstan susţin că au fost controlaţi energetic. „Ni s-au dat nişte băuturi şi nu ne-am mai putut controla”

Cele două femeie au fost scoase din apă, însă erau decedate, iar bărbatul se afla în stop cardiorespirator şi cu hipotermie severă. A fost transportat la spital, însă medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

În octombrie 2017, cei trei au mai avut o tentativă de sinucidere. S-au aruncat în apele Borcei, după ce, în prealabil, au băut sodă caustică, conform Marinbadea.ro.

Au locuit într-o garsonieră situată în municipiul Călărași. Locuința le-a fost scoasă la vânzare, pentru a se acoperi debitele publice și cele legate de utilități. În cele din urmă, cei trei au primit o locuință socială, „Le-a luat casa primăria, că n-au plătit.”

Cei trei erau de pe raza satului Vărăști, comuna Dorobanțu, județul Călărași. Au fost mutați într-o locuință socială, cu două camere. Ulterior, aceştia au fost evacuați. Din 2017, dormeau pe străzi.

Citeşte şi: CEO Moderna: Este posibil ca oamenii să aibă nevoie de o nouă doză în toamnă